Az tényleges igaz, hogyha valaki lefogyik akkor a pénisze is nagyobb lesz?
Figyelt kérdés
Lehet kissé kellemetlen kérdés, de rajtam van alapból egy elég nagy túlsúly amin dolgozok, és még nem tapasztaltam lényegi változást. Én alapból is nagyjából meg vagyok elégedve a dologgal, de ha teljesen lefogynék az optimális testsúlyomra akkor a péniszem is nagyobb lenne/ vagy annak látszana?2023. nov. 25. 13:38
2/17 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a helyesbítést remélem a komplexusod mára kielégült.
2023. nov. 25. 13:40
4/17 anonim válasza:
Nem, max majd kilátszik a csüngő hasad alól
5/17 anonim válasza:
Ha magyarnak születtél, először is tanulj meg rendesen magyarul beszélni és írni, ez alapvető elvárás szerintem. Köszönöm hogy segíthettem!
6/17 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem meg pihenj le, és vedd be a gyógyszereid, mert a kutya nem kíváncsi a nyelvtantanári vonaladra.
2023. nov. 25. 13:47
7/17 anonim válasza:
Majd ha mások is szóvá teszik, vagy nem teszik szóvá csak furcsán kezelnek, akkor majd gondolkodj el ezen kisfiam!
Amúgy ez a "lefogyik" ultra gáz magyar létedre.
8/17 anonim válasza:
7, igazad van. Némely ember még a 8 általánost sem végezte el itt
9/17 qkker1 válasza:
Optikai tuning maximum.
Kisebb testről csüng a micropéniszed, és ezért nagyobbnak látod!
10/17 A kérdező kommentje:
#7 Durva szociopata lehetsz, ha te erre pazarlod az időd, és ezen remegsz, és mellé még más fiókokkal próbálod magad feljavítani. A válaszod amúgy is jelentettem nem lesz hosszú életű. Szerezz magadnak némi életet, vagy kezeltesd magad. Ha te ezen kiakadsz, hogy valaki egy szót nem helyesen ír le a világhálón, akkor meg érdemesebb ki sem mozdulnod az otthonodból :D Szép napot kedves tökéletes ember.
2023. nov. 25. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!