Ha 23 évesen megtudtam "gyógyítani" a durva fitymaszűkületem az csoda ?
Figyelt kérdés
Én lennék egy ritka kivétel vagy csak mindenkinek neki kellenne állni és megoldani ? Nagyon súlyos volt, kicsit se jött hátra lankadtan se egész eddigi életemben. Most pedig sikerült hosszú szorgalmas munkával megoldani, már csak mereven van hogy kicsit feszül de fejlődik, nem sokára full egészséges lesz.2023. nov. 1. 20:10
11/14 anonim válasza:
AKkor te ezt csinálhatnád otthon és sok férfit meggyógyítanál.
Még fizetnének is érte .
12/14 anonim válasza:
Kérdező, sajnos ez a kérdés a hozzászólásid alapján már nem segítség, vagy remény adásról szól a sorstársak felé, hanem kezd kamu szagú vagy kérkedő lenni.
13/14 anonim válasza:
Én egyszer gyíkká változtam.
de már elmúlt.
14/14 anonim válasza:
Ez nem csoda, hanem a sok huzogatas eredménye! Bravó! Csak így tovább! Ne hagyd abba a fityma huzogatasat! Egyszer majd a merev, duzzadt makkodrol is simán hátra csúszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!