Ha valami csoda folytán sikerülne végleg leszoknom az energiaitalokról, akkor is lesznek ebből problémáim a jövőben?
Függőség. Úgy készítik, hogy függőséget okozzon. Jó lenne abbahagyni, én borzasztóan ellensége vagyok az energiaitalnak, kevés dologért üvöltöttem a fiammal, ez volt az egyik. :(((
Heti 1 nem függőség, de minek? Igyál kávét, teát vagy inkább valami vitaminitalt, ha fáradtnak érzed magad.
Én is napi 1-et vagy 2-őt iszom, plusz néha 1-2-t instant kávé, de szt csak másokkal. Igazából az energiaitallal az a baj, hogy nagyon cukros, másban nem károsabb a kávénál. Én akkor szoktam rá, amikor rgyetemre jártam és fél 6-kor kelltem a buszra, vagy vártam és megittam egyet, de nem minden nap. Aztán szépen rászoktam. Bár nekem nagyon alacsony a vérnyomásom pláne reggel, 80 körül, pulzus van, hogy 50-60.
Nagyon sokat fáj a fejem és ha hiszitek, ha nem, de az energiiatal vagy egy nagyon erős kávé segít rajta. Aztán szépen olyan hamar rászoktam, pláne ha van itthon (nagyban olcsóbb) mert a tesóm is issza, hogy akkor nem állod meg. Nagyon durva függőséget csinál, de szeretnék én is naagyon leszokni, vagy nem minden nap inni. A fogaknak sem éppen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!