Van olyan srác akinek szőrös a hasa és rendszeresen szőrteleníti?
Én a húszas éveim elejétől jártam kozmetikushoz gyantáztatni a a hátamat, vállamat, mert sajnos csubakkaisztikus genetikát kaptam, a teljes front, azaz mellkas-has csak rövidítve volt. Aztán egy idő után áttértem a teljes csupasz szőrtelenítésre. Kb 28-30 éves korom óta. A hátamon annyira kikopott, hogy egy kézi ún "body groom" készülékkel azt a pár szálat el tudom tűntetni és a fronton is ezzel csupaszítok.
Hála Istennek ma már ez nem számít piperkőc vagy fura dolognak, hanem természetes. Amúgy odalenn is nyírom. Ma már középkorú vagyok.
Hasam hátam farkam golyóim hónaljam mellkasom fenékszőröm heti 2x borotválom
20/f
Én is eléggé szőrös vagyok, nekem a villanyborotva pajeszvágója nagyon bevált, azonnal leszed mindent és meghagy egy kb 3-4mm es hosszt, ami pont jó.
Nem leszek teljesen csupasz sem, és nem pattogok ki.
Borotva nagyon kikezdi a bőröm, így semmit nem szedek nullára.
A hónaljam gyantáztattam sokáig, de most lézereztetem, hogy azzal sose kelljen foglalkozni.
28/f
Nekem is szőrös a hasam, de még sosem szedtem le. Igazából nem tudom mit szólnának hozzá pl. a szüleim😅 Mármint cikinek érezném, ha esetleg szóvá tennék😅.
De amúgy egyszer lehet megpróbálom milyen csupaszon.
21f
1-2 hetente borotválom mindenhol. A hasamon kívűl minden mást is szőrtelenítek tetőtől talpig, mert csupaszon sokkal jobb. :)
40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!