Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak, akik kopaszodnak,...

Férfiak, akik kopaszodnak, vagy aki kopaszodik, milyen vizsgálatokon vagytok eddig túl?

Figyelt kérdés

Ugye rengeteget minden képes befolyásolni a kopaszodást és kell egy átfogó vizsgálat ahhoz, hogy kiderüljön, hogy mitől hullik.

Értem itt a teljes nagylabort, ami kb 100 ezer Ft, aztán a fogászati CT vizsgálat, ami megint csak olyan 20-50 ezer forint, aztán hajszál biopszia, ami kb megint csak 100 ezer forint. Ez eddig csak az, hogy kiderüljön, hogy szervi probléma miatt, értem itt ezalatt, hogy hormon, góc, genetika, vagy egész egyszerűen ennyi garnitúra volt a hajhagymákban.

És akkor ezután, ha nem genetikai, hanem tegyük fel más probléma áll a kopaszodás, hajhullás mögött, akkor jönne ugye a sport, megfelelő táplálkozás, gócok, gyulladások kikezelése stb. Ha hormonalis oka van, akkor a hormont megfelelő szinte hozni stb.

A hajszál biopsziabol az eredmény megmutná, hogy magában a hajszálban és azon belül a hajhagymában milyen mikro, makró tápanyagok, ásványi anyagok, nyomelemek, milyen hormonok vannak tobletben, vagy hiányában....tehát mindezeken már túl vagytok??

Szóval ezeken ti mind-mind túl vagytok, vagy csak elfogadtátok és kész, nem jártatok utána kellőképpen?

És akik kopaszok lettek, leírnák nekem, hogy milyen vizsgalatokra mentek azelőtt, hogy a kezükbe vették volna a nullás gépet, vagy a borotvát?

2023. okt. 6. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyenre.
2023. okt. 6. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A kopaszodás természetes dolog, nem betegség okozza, hanem az öregedés
2023. okt. 6. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

Amugy aki 100 ezer forintért csínáltat laborvizsgálatot azt nem is értem... Ennyire soka pénze vagy ennyire hülye? Mert hogy háziorvosi beutalóval TB alapon ingyen vana laborvizsgálat.

Évente megyek laborvizsgálatra, szépen oda adom a beutalót, a tb kártyámat és tádám, ingyen megcsinálják:DD

Mi a retekért fizessema TB-t ha nem veszem igénybe?

2023. okt. 6. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Hajszálér szűkület is beteszi, gyuró porok , tömény fehérje fogyasztás , stressz . Aki teheti tolja le hajtetkózzon feleskeges vizsgálatokkal. Speci sampon hajszesz semmit sem ér legyen az Loreál MLM áru vagy mezei Bánfi .
2023. okt. 6. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Kihagytad az allergia és fémtelítettsegi műszerest .
2023. okt. 6. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
#2 De attól még ronda.
2023. okt. 6. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én semmilyen vizsgálatra nem mentem. Kb 8 év alatt jutottam odáig, h úgy megritkult felül, h inkább nullás gép, mint a ritkás frizura.

#6 sajnállak, h nem tudod elfogadni magadat. Kemény dolog a komplexus. Pszichológus segíthet sztem.

2023. okt. 6. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
#7 Én nem kopaszodok. De csúnyának tartom a kopasz foltot. Ennyi.
2023. okt. 6. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez most troll kérdés? Kopaszodsz teis, mint a férfiak rohadt nagy százaléka? Fogadd el.
2023. okt. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!