A transz férfiak választhatnak maguknak intim méretet?
Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 21:37
1/6 anonim válasza:
Attól függ mire értjük ezt.
Packert, strapont napi szinten, amilyet csak szeretnél.
Bottom growth ami a hormonoktól van, általában predeterminált.
Ha meg bottom surgery, akkor igen, általában az alkarról vett bőrt használják fel. Ha túl nagy, nem praktikus, mert a cisz farkakkal ellentétben ez nem egy üreges szövet, a mérete nem változik, és nem túl praktikus ha nagyon nagy.
Általában az egyik herébe van építve egy pumpa, amivel erekciót lehet szimulálni, de több megoldás létezik, doki kérdése.
2/6 anonim válasza:
Amikkel én találkoztam azok nagyon kicsik voltak, ezeket asszem a csiklóból formálták át
3/6 anonim válasza:
2, ezt hívják úgy hogy bottom growth, de ez nem műtétileg, csak tesztoszterontól lesz. És igen, ez picit fel tud állni.
4/6 anonim válasza:
A makkból lesz a csikló, aminek meghagyják az ideg és vérellátását. A heréket és a barlangos testeket kivágják. A herezacskóból lesznek az ajkak, míg a hímvessző bőre pedig kifordítva lesz az új vagina. Tehát a hozott "anyag" hossza dönti el az új hüvelyméretet.
5/6 anonim válasza:
4, ez a transz fem műtét, itt másról van szó
6/6 anonim válasza:
Azt hittem a kérdés arra vonatkozott... Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!