Kinek mennyire lóg/lógos a herezacskója?
Figyelt kérdés
Nekem alapból is nagyon lógós a herezacsim melegben meg még jobban lelóg a tojásokkal. 20f Van így más férfi fiú is? Mennyire tekinthető ez normálisnak tudom, hogy egészségügyi szempontból normális, de mennyire általános?2023. szept. 23. 08:16
12/30 anonim válasza:
Mindenkinek lóg, kinek jobban, kinek kevésbé.
Az enyém akkor ugrik kicsit össze, amikor a párom copik. 😄 🤭
13/30 anonim válasza:
A herezacsi általában lóg!Csak akkor húzódik fel,amikor hideget érez,vagy nemi ingerek érik!
14/30 anonim válasza:
Pontosan.
Amikor én elélvezek, akkor össze ugrik, megkeményedik, olyan lesz pont mint egy dió.
15/30 anonim válasza:
Általában a vékony srácoknak lazább, lógósabb a zacskójuk.
16/30 anonim válasza:
#10 a herezacskó bőre alatt nincs zsírszövet
17/30 anonim válasza:
Sokaknak feszesebb, de van akinek eléggé lóg pl. nekem is, engem nem zavar.
18/30 anonim válasza:
nekem leér a makkomig .Régebben zavart azt hittem ez nem normális
19/30 anonim válasza:
Ha hideg vízben is nagyon lóg, akkor baj van.
20/30 anonim válasza:
A méretes szerszámomhoz méretes herék is tartoznak, és lelógnak mint általában mindenkinek.
Nekem viszont a nagy csomagom megtartásához nem elegendő egy boxert hordanom, éppen ezért általában kénytelen vagyok sportosabb alátámasztással megóvnom magam attól, hogy öregkoromra a térdemig lógjanak le a súlyos herém. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!