Kinek mennyire lóg/lógos a herezacskója?
Figyelt kérdés
Nekem alapból is nagyon lógós a herezacsim melegben meg még jobban lelóg a tojásokkal. 20f Van így más férfi fiú is? Mennyire tekinthető ez normálisnak tudom, hogy egészségügyi szempontból normális, de mennyire általános?2023. szept. 23. 08:16
2/30 anonim válasza:
Nekem is lógósabb, de engem nem zavar.
3/30 anonim válasza:
Többnyire lógnak a golyóim, néha húzódnak csak fel.
nincs velük problémám
4/30 anonim válasza:
Alapból nekem is lóg.
Én is 20 vok.
5/30 anonim válasza:
Az enyém sokszor maszti közben is lötyögős.
De gondolom, mindenkinél máshogyan van, mindegyik normális.
6/30 anonim válasza:
Nagy melegben az enyém is ernyedten lóg, legtöbbször akkor húzódik feszesre amikor hideg vagy hűvösebb vízben fürdök. 🙃
7/30 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat bárkit is, láttam már néhány pasinak és nyugalmi helyzetben mindegyiknek lógtak a heréi.
Ez természetes, de én személy szerint nem szoktam ezt annyira figyelni nekik, hogy éppen lóg-e, vagy sem.
8/30 anonim válasza:
Az a feladata a herezacskónak, hogy szabályozza a heréid hőmérsékletét.
Tehát amit leírsz teljesen általános, ne aggódj! :)
9/30 anonim válasza:
Nekem is lóg nyugalmi helyzetben
Akkor húzódik fel ha fázik vagy ha izgalomba jön
10/30 anonim válasza:
A testzsír mennyisége, ami a herezacskó bőre alatt is van, befolyásoló hatású. A soványabbak heréi jobban lógnak, mert a herezacskó bőre alatti kevés a zsírszövet, így a bőr izomzata tágabb határok között működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!