Persze tudom, urologus, de mar jo ideje probalkozom idopontot kapni valahova, viszont szinte lehetetlen, mindenhol heteket akarnak varatni. Probaltam felhivni a lokal korhaz urologiai osztalyat (Bekescsaba), de szimplan nem hajlandoak felvenni, meg a recepcion sem tudtak, hogy miert.
Szoval kezdek tanacstalan lenni mert sajnos egy jo ideje odazom a kiviszgalast azzal az indokkal hogy 'biztos nem az, alig erzek valamit', illetve 'dolgoznom kell, szoval majd megnezetem ha szabim lesz' stb, csak sajnos a tunetek elkezdtek rohamosan rosszabbodni szinte naprol napra.
Tud egyaltalan a lokal haziorvos kezdeni valamit, bejuttatni egy szakemberhez hamarabb, vagy barmi? Vagy szimplan varjam ki a sorom es lesz ami lesz?
Próbáltam magánorvost találni, de ott sem tudták sehol fogadni októbernél korábban.
Utánanézve minden tünet erre utal, plusz az érezhető lump ott ahol nem kellene lennie. Persze nem 100%, hogy rák, de voltam tumormarkeres vérvételen is, ahol pont a határértéken vagyok, ahonnan már erősen arra utal.
2023. szept. 14. 19:24
12/22 anonim válasza:
Mióta érzed a “ daganatot” ? Ilyen esetben pénzt időt nem sajnálva magán úton a leggyorsabb megtudni mi is zajlik a szervezetedben. Lehet ez akár here sérv is . Ez mèg mimdig a kisebb baj … majd írd meg mi a diagnózis . Kitartást !
2023. szept. 16. 09:32
13/22 anonim válasza:
Békéscsabai vagyok. Ott az Olivia Med, Szőkőkútnál is van magánrendelés, illetve Gyulán a Sanitasba is van urológia. De ha daganat akkor nem urológiára kell menned, hanem onkológia. :).
De amúgy tök jó, hogy otthon diagnoztizálod magadnak a daganatot. Simán lehet ciszta is, vagy mellékhere gyulladás.
2023. szept. 21. 17:03
14/22 anonim válasza:
Sokan csak a mellékheréjüket tapintják ki és ugye nem feltétlen úgy néz ki, mint a rajzokon :D. Aztán addig tapogatják és fogdosgatják nézegetik agyalnak rajta, hogy agyilag beképzelik és még fájdalmat is generálnak.
2023. szept. 21. 17:05
15/22 anonim válasza:
De amúgy ha hererák akkor lépni kell villámgyorsan. Urológiára nem kell háziorvosi beutaló csak felhívod csabán a kórházat és időpontot kérsz a szakrendelésre. Az a baj, hogyha rák és áttét keletkezik akkor problémás már. Ha nincs áttét akkor 100% a gyógyulási esély.
2023. szept. 21. 17:07
16/22 A kérdező kommentje:
Szoval a helyzet azota sem valtozott. Voltam ketto urologusnal, az egyik a Gyulai korhaz, a masik pedig a Sanitas maganklinika, de egyik helyen sem vettek komolyan. A korhazban meg sem akartak vizsgalni, mert nem volt surgossegi beutalom, vegul 5 percre beengedtek es a doktor csak felirt egy gyulladasgatlot aztan elkuldott. A Sanitasban hiaba mondtam hogy mi a problemam, az orvost csak a prosztatam erdekelte, a leheto leggyorsabban megvizsgalt, megintcsak felirt egy gyulladascsokkentot, majd elkuldott, mindezt 25k forintert. Es igazabol megnyugodtam, mert ha ket orvos is ezt mondja, akkor biztosan semmi baj nincs. Viszont hiaba szedtem be minden gyogyszert, semmi sem valtozott, sott, azota folyamatos alhasi fajdalmat is erzek. Most ujfent kertem idopontot az olivamedbe, onkologiara, de legkorabban januarban tudok menni. Szoval mondhatjuk hogy ez eleg nagy szopas. Esetleg megprobalhatok megint bemenni a korhazba, de gyanus hogy csak el fognak kuldeni.
2023. nov. 30. 23:34
17/22 anonim válasza:
Ha megnézték a heréd akkor tényleg nincs gond. Ha nem nézték akkor inkább magán ultrahangra menj.
2023. dec. 1. 10:08
18/22 A kérdező kommentje:
Megnézték olyan szinten, hogy 2 másodperc alatt megtapintotta az orvos, hiába mondtam, hogy van egy csomó, amire fogyelni kellene, szimplán nem foglalkozott vele. Kaptam időpontot jövőhétre egy magán urológushoz, megkérem őket hogy nézzék meg végre alaposabban, és ha lehet ultrahanggal, mert már kezd elegem lenni a dologból.
2023. dec. 1. 19:58
19/22 anonim válasza:
"Megnézték olyan szinten, hogy 2 másodperc alatt megtapintotta az orvos"
Bőven elég annyi, hogy érez-e göböt vagy sem. :)
2023. dec. 1. 20:27
20/22 anonim válasza:
Kemény a csomó? És a here felszínén van? A csomó nem összekeverendő a mellékherével!! Akár a mellékherét is érezheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!