17-18 éves fiúk! Ti mennyire vagytok szőrösek?
Ha azok vagytok, borotváljátok, vagy trimmelitek? Esetleg simán hagyjátok?
Érdekelne, mert most megyek koleszba, nem tudom mi a,,divat'' most ilyen korban. (Nemet és kort légyszi!)
F17
Én hónaljat borotválom lent pár millisre trimmelem néha birotválom
Mellkasom borotválom mert jobban látszódnak a kidolgozott mellizmok
Nekem felsőtesten a hasamon és a mellkasom közepén van egy kis szőr, ezeket nem is bántom.
A hónaljamon és a fanszőröm az rendesen szőrös, így azokat karban tartom. Tehát nyáron rendszeresen borotválom, télen max rövidítem ha nagyon megnő.
Egyébként ha már divatot írsz, szerintem ennek nincs divatja manapság. Nyilván többen szőrtelenítenek, mint a hetvenes-nyolcvanas években, de ugyanúgy látni pl strandon teljesen szőrös hónaljú srácokat és olyanokat is, akik borotválják.
Szóval ne aggódj ezen, a koliban is ugyanúgy lesznek, akik szőrösebbek és olyanok is, akik szőrtelenítenek.
7esnek igaza van
Thermálba és strandon is látni fiatal srácokat akik nem borotválják meg olyanokat is akik borotválják a hónaljukat
Nekem felsotestem nem az, fanszort meg honaljt neha igy neha ugy.
Koliban egyebkent senki nem nezi.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!