Másnak is maradt az emlékezetében kellemetlen helyzet, amit régen fürdésnél a fityma felhúzása okozott? Úgy értem, szégyellte, ha mások is látták, vagy ilyesmi?.
A kérdéssel semmi baj nem lenne. Én most is emlékszem, ahogy anyám húzgálta kisfiúként fürdetéskor. Régen ráadásul még a bátyámmal együtt fürdetett minket. Később már csak rákérdezett.
Óvodásként a szomszéd lányokkal együtt doktorosat játszottunk egy mezőn. Emlékszem megvizsgálták a fütyimet és egy lóherét tettek a makkomra, amire visszahúzták a fitymámat, hogy a növény kilógott alóla. Felnőtt fejjel visszatekintve persze ez már ilyen erotikus, de mégis ártatlan játék volt.
Az már inkibb ciki volt, amikor az iskolaorvos előtt kellett felhúzni kb. 14 évesen. Sorozáson is biztos megnézték volna, ha nem lettem volna egyetemista.
Aztán az urológus nézte meg és pár nappal rá már a műtőben ő mutogatta illetve húzgálta az orvostanhallgatóknak demonstrálva, hogy miért végeznek körülmetélést fitymatúltengés es enyhe szűkület miatt. Még tisztán emlékszem, amikor utoljára a wcben megnéztem előtte. Azóta pedig nem is hiányzik, mert megszabadultam ettől a problémától. Ennyi a fitymaügyi saját történetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!