Férfiak! Szednétek fogamzásgátlót? Ha igen miért? Ha nem miért?
3-as. Gumi nélkül élvezetesebb a szex, de egyébként valóban összetett a dolog.
Élethelyzettől függ szerintem. Ha már házas lennék és lenne gyerekem, akkor szerintem igen.
Ha szingli lennék, alkalmi kalandok miatt nem, mert ott óvszer kell a nemibetegség miatt.
Csak úgy egy párkapcsolatban pedig attól függ, hogy mennyire komoly a dolog. Ha későbbiekben szeretnénk gyereket, akkor sem én, sem a párom ne szedjen, maradjon az óvszer. Ne borítsuk fel a hormonháztartást. Ha egyikünk sem szeretne gyereket a későbbiekben, akkor persze, valószínűleg szedném, mert ahogy régebben utána olvastam, kevesebb hormon gondot okoz a férfiaknak, mint a nőknek a fogamzásgátló.
Nem.
- Elvből nem szívesen szedek semmilyen gyógyszert.
- Úgyis elfelejteném beszedni.
Akkor miért is KELL nekünk szedni azt a szart?
Ha én azt mondom, nem szedem hosszú kapcsolatban SEM, akkor 10/9 pasas nekiáll vergődni, én milyen ktsg vagyok, meg ő nem hajlandó gumit húzni.
Oké, ha nem húzol gumit, nem jössz belém, ennyi.
Mert én fixen nem szedek gyógyszert, és teszem tönkre magam, mert ő hisztikézik egy gumin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!