Szednétek tovább a fogamzásgátlót csak a mensi enyhítése miatt?
Sziasztok
Pár éve Roxanelle-t szedek, és semmilyen negatív tapasztalatom nincs. Nem jelentkezett soha semmilyen mellékhatás.
A korábban fájdalmas mensim (első két nap sokszor nem ettem semmit, annyira rossz volt, hányás is gyakori) megszűnt, nagyritkán benyilall, és ennyi. Nem szenvedek :)
Mindig pontosan jön a vérzésem, de a mensim is mindig pontos volt.
Ezt ugye azért kezdtem el szedni, mert nemi életet éltem.
Most már nem; már csak olyan kéthavonta egyszer egy olyan pasival, aki a gyógyszeres terápiája miatt jelenleg steril, nem tud teherbe ejteni.
Ti ebben az esetben abbahagynátok a tabletta szedését?
Vagy pusztán a szelíd "mensi" miatt (és a terhességtől való ódzkodás, steril partner ide vagy oda) és a mellékhatások hiányára való tekintettel folytatnátok?
Lehet bármi káros hatása a rendszeres szedésének?
Köszönöm!
Én abbahagynám, de én amúgy is abbahagytam, nem akartam tovább mesterségesen befolyásolni a testem működését.
Viszont, ha alapból ennyire fájdalmas a menstruációd, akkor érdemes lenne utánajárni mi okozza.
Köszi :)
Voltam nődokinál, nem talált rá okot. Amúgy az enyém nem extrém eset, normálisnak számít, csak én vagyok ilyen kis nyamvadt :') (alacsony a fájdalomküszöböm)
Szedném, ugyanis nem hinném el a pasinak, hogy 100% steril "egy gyógyszer miatt". Hogyne.
Vagy akkor gumiznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!