Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem akar elmenni orvoshoz,de...

Nem akar elmenni orvoshoz,de ez így abszolút nem normális. Nem tudunk együtt lenni,mert nem tudja felhúzni a gumit, annyi a bőr a pénisze körül. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A párom nem tudja felhúzni a gumit a hímtagjára, mert annyi a bőr,hogy felhúzza egy darabig,és ahogy a gumi sodorja felfele a bőrt, fáj neki. Amikor nyugalmi állapotban van is, annyi a bőr,hogy a makkot teljesen eltakarja, sőt....elég sokat kell "feltűrnie",hogy kilátszódjon. Az édesanyja azt mondta,hogy gyerekként volt fityma szűkülete. Akkor ez is annak a hatása? Illetve,most is abban szenvedhet? Nem hallgat rám,és nem akar elmenni orvoshoz megnézetni.
2023. aug. 21. 06:56
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
18%

39

"Bocs, ha nem tudok szexelni a pasimmal, mert NEKI szar, merevedési zavaros, valami miatt fáj, stb., de nem megy orvoshoz, akkor kínlódjon vele, akinek két anyja van, inkább keresek egy FÉRFIT, akinek nem derogál a doki."

Nem túl empatikus hozzáállás, talán jobb is, ha pasi megszabadul tőled.

2023. aug. 23. 12:17
 42/51 anonim ***** válasza:
80%

41

A csajnak is. Mert mi nők tűrjünk el mindent ugye?

2023. aug. 23. 15:13
 43/51 anonim ***** válasza:
83%

#41 Én mondjuk nem tudom, hogy hogyan lehetne ehhez empatikusan hozzáállni. A pasi képtelen a szexre, viszont létezik megoldás a problémájára, csakhogy ő nem akarja megoldani a problémát és ezt a nő fogadja el és ezért szenvedjen és éljen szexmentes párkapcsolatban? Arról nem is beszélve, hogy a pasinak is az lenne jobb, ha nem lenne beteg és tudna szexelni.

Hát én is inkább azt választom, hogy nevezzenek érzéketlen dögnek, de én ebből nem kérek. Hiába próbálom átérezni és megérteni, hogy miért jobb így a pasinak, egyszerűen nem megy. Nem tudok ebben empatikus lenni. El tudom fogadni, élje így nyugodtan az életét nélkülem, ha ő így szeretné, nem gond. De megérteni nem tudom, mert ez egy teljesen felesleges szenvedés. Totál értelmetlenül keseríti meg a saját életét.

2023. aug. 23. 17:24
 44/51 anonim ***** válasza:
53%

Annyi a bőr?? !!

Az sok vagy kevés???

Próbálj magyarul értelmesen fogalmazni.

2023. aug. 24. 11:53
 45/51 anonim ***** válasza:
72%
44-es! "Amikor nyugalmi állapotban van is, annyi a bőr,hogy a makkot teljesen eltakarja" - akkor szerinted? A leírást is el kéne olvasni :)
2023. aug. 24. 14:46
 46/51 anonim ***** válasza:
54%

45

Igen, a fityma nyugalmi állapotban (akár teljesen) eltakarhatja a makkot. Nincs ezzel semmi baj, nézz utána!

2023. aug. 24. 16:54
 47/51 anonim ***** válasza:
Azzal nincs baj, de amikor túl sok a bőr, az undorító!
2023. aug. 24. 18:06
 48/51 anonim ***** válasza:
100%

47

Az relatív, hogy kinek mi undorító. Pl. salátapunci.

2023. aug. 24. 18:14
 49/51 anonim ***** válasza:
79%

Ezt is csak a gyakori népe tolja 48-as. Örülj ha kapsz pinát mert a leírásod alapján szőrszálhasogató marha lehetsz!

Kérdező. Én voltam hasonló helyzetben pasival. Szakítottam. Visszatérő szemölcse volt, nem akarta kezeltetni.

2023. aug. 24. 18:16
 50/51 anonim ***** válasza:

49

Miattam ne aggódj, régóta élek házasságban, nincs ilyen gondom.

2023. aug. 24. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!