Nem akar elmenni orvoshoz,de ez így abszolút nem normális. Nem tudunk együtt lenni,mert nem tudja felhúzni a gumit, annyi a bőr a pénisze körül. Mi lehet a baj?
Most a túl sok bőr, tehát ernyedt állapotban is bőven túllóg a makkon, vagy a szűkület a gond? Mert nem mindegy.
Mindenesetre urológust fel kellene keresni, és meg kellene értetned a pároddal, hogy ez orvos nélkül nem fog menni.
Volt nekem is ilyen pasim, amikor megkérdeztem, hogy esetleg nem kellene-e megnézetni orvossal, azt a választ kaptam, hogy nem, hát férfi büszkeség! Ő ugyan nem...
Csak azt nem értem, hogy a férfi büszkeséggel hogy fér össze egy használhatatlan, undorító pénisz.
Egyrészt: Gumi nélkül mereven hátra tudja húzni akadály és fájdalom nélkül? Ha igen, nincs szűkülete.
Másrészt: Mi az, hogy "a gumi sodorja felfele a bőrt"?
Az óvszer felhelyezésének az a módja, hogy a fitymát teljesen, tövig hátra kell húzni, és a kifeszített bőrre rágörgetni a gumit. Ezután a hátrahúzott bőr visszagörgethető kívülről a gumira. Az óvszert nem szabad a fitymára húzni, mert úgy elszakadhat.
Szakítanék olyan emberrel, aki mereven elutasítja az orvosi kezelést (szakítottam is).
Amúgy 99%-ban állítom ennek egy része a gumihisztire vezethető vissza, de talált egy okot, amiért nem kell óvszert viselnie.
Technikai probléma.
Az óvszert nem ráhúzni,hanem rágörgetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!