Szerentetek hogyha...?
Figyelt kérdés
Egy 14-15 éves fiúnak fityma szűkülete van az gátolja a pénisz növekedését ?
Illetve milyen megoldások vannak a körül metélésen kívűl?
2023. aug. 8. 22:50
1/7 anonim válasza:
Orvos. Van krém, van vágás és van metélés. Szóval nem csak metélés van, de az orvos tud csak segíteni.
2/7 anonim válasza:
Szia! Minnél hamarabb meg kell csináltattni, - teljes metélés a legjobb megoldás. Egy barátom nem rég csináltatta meg a metélést, mert a fitymaszükülete problémát okozott a nemi életében.
4/7 anonim válasza:
2-es, aha, egy barátod. És az a haver ilyen részletességgel beszámolt a frkáról meg a nemi életéről :D
5/7 anonim válasza:
A növekedést nem gátolja, de csak a problémákat okoz. Fizikális és mentálisan egyaránt.
6/7 anonim válasza:
A pénisz növekedését nem, de a használatát befolyásolja. A fitymaszűkület mértékétől függően az #1 válaszadó leírta a lehetőségeket. Én feszes és teljes körülmetélést választanék végleges megoldásként.
7/7 anonim válasza:
4-es ! Igen nagyon jó barátom, mindent el mond nekem részletessen! Sokat killódott a fitymaszükületével, én beszéltem rá, hogy operáltassa meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!