Mi lehet ez ? Illetve dokinál mire számíthatok ?
Jelen pillantban 18 éves vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel, de ennek ellenére vannak gondok lent...
Nem tudom megfogalmazni mert ez látni kéne, de a fitymafékem mellett közvetlen jobbra van négy, egybefonódó pont, valamint a makk közepe vörös, bár korábban kisebb gombám volt. Illetve van 2 kicsi pont bal oldalon, és "sajnos" nem PPP, de igen hasonló. Valamint nem folyik, gennyedzik és nem is vérzik.
Arra is gondoltam, hogy HPV lenne, de arra nem nagyon van esély mivel még nem nagyon voltam mással szexuális kontaktban.
Gondolkozok már nagyon jó ideje orvoson, de egyszerűen annyira szégyellem az egészet :/
Ha elmennék orvoshoz, mire számíthatnék a vizsgálaton?
Továbbá házi orvost kell váltanom aki vérvizsgálatot kér nekem. Annak az eredménye kimutathat valamit ?
Észre vettem, hogy már a fitymán is vannak azok a kis fehér csomók, így egyre biztosabb, hogy némi szemölcs. :(
Eszméletlenül meg vagyok ijedve...
Most már érzem, hogy rohadtul lépni kellene ez ügyben, de nem tudom, hogy a szülőknek, hogyan mondjam el/vázoljam fel.
Kiváló a kapcsolatunk, de egyszerűen annyira kényes a helyzet..., nem is tudom, hogy mondjam meg nekik
Oké, hogy szex nélkül is el lehet kapni de, hogy ennyire...
Nem olyan kicsi dolog szerintem ez, azért szeretném őket beavatni.
Valamint nem mentegetem magam, hogy nem szexeltem, mert tényleg nem.
18 évem alatt még kezzeményezni, se kezdeményezte senkinél.
Tudom, hogy hihetetlenül hangzik
Kedves kérdező, ne húzd az időt menj el orvoshoz. Egy életed van és nem mindegy hogyan éled le. Ha már voltál orvosnál és meg meggyógyulsz életminőség javulásod lesz.
Kívánok neked erőt és menj el a orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!