Gynecomastia műtét tb alapon?
Nekem 2017-ben volt műtét.
Kerestem a neten egy helyi plasztikai sebészt, aki mellesleg sebészként műt a kórházban. Felhívtam telefonon, elmagyaráztam, hogy mi a helyzet, adott egy időpontot, hogy soron kívül menjek el hozzá egyik délután a kórházba és ránéz.
Megnézte, azt mondta, mehet TB-re. Elküldött vérvételre, adott beutalót endokrinológushoz. A vérvételi eredménnyel elmentem hozzá, a hormonjaim nem indokolták a régóta fennálló gynecomastiát, adott egy papírt, amire rá volt írva hogy műtét javasolt. Ezzel visszamentem a sebészhez, és másfél hónappal rá adott egy műtéti időpontot.
Másfél óra volt az egész, egyet kellett bent aludnom, reggel megnézte a sebet, rendben volt.
Utána volt vmikor varratszedés, és 2 hétig kellett még 2 naponta járnom átkötözésre és fertőtlenítésre mert begennyesedett, kicsit fel volt szakadva.
Nem a legszebb a sebem, de a gynecomastiánál 2 milliószor jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!