Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiú létemre eléggé nagy a...

Fiú létemre eléggé nagy a mellem. Van valamilyen oka?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, csak alacsony növésű. Viszont akkora a mellem mint pár elhízott osztálytársamnak. Eléggé sokat csúfolnak miatta, gúnyneveket találnak ki és megmarkolásszák.. lehet tenni valamit hogy kisebb legyen?
2023. aug. 2. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha még 20 alatt vagy, akkor várj türelmesen (serdülő kori gynecomastia), ha több vagy, akoor irány az orvos.
2023. aug. 2. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
20 alatt vagyok, köszi a választ :D
2023. aug. 2. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A tested még nagyon sokat fog változni.
2023. aug. 2. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, kevesebbe fog fájni a nemátalakító műtét.
2023. aug. 2. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, 20 év felett senki sem fog csúfolni e miatt. Csak a kisgyerekek ilyen idétlenek. Nekem meg azt mondták: "Ca-ca koca, mangalica!" Pedig nem is voltam olyan kövér, csak "jól táplált". De az általánosban a többiek soványabbak voltak. De ez is csak az alsó tagozatban volt. Serdülő kor utánig még nyúlhatsz, izmosodhatsz, karcsúsodhatsz, utána meg hízhatsz, ha nem vigyázol, szóval bármi lehet. Sokat változhat az alakod, volt, aki a mellmagaságomig sem ért, most meg magasabb nálam egy fejjel.
2023. aug. 2. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt a női hormon okozza. Gyakran magától visszafejlődik idővel, de van akinél nem és azt műtéttel lehet megoldani.
2023. aug. 3. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem vetetem le a melleimet. Inkább leszek shemale. Olyan jó érzés morzsolgatni. Meg szopogatni. Lehet, hogy ezek inkább nárcisztikus vonások, hogy magamat kényeztetem, de nem érdekel. Unokáim vannak. Már nem akarok tetszeni senkinek. De egy mellbimbó orgazmus, aki nem élte meg, az nem is tudja, milyen lehet az.
2023. aug. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!