Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem rakok linket mert lehet törlik a kérdést.

De redditen van egy olyan "szoba" "csatorna" "téma" nem tudom minek hívjam, hogy gettingbigger. Amiben a pénisz növelő technikákat és eredményeket osztják meg.

Most az első vagy második poszt kb. ott az hogy 3 év alatt mennyi eredményt sikerült elérni az illetőnek. (képpel)

És a hosszán 3.5 centit a vastagságán 2.5 centit nagyobbított.

Ez hogy lehetséges? Kérlek nézzétek meg akinek van redditje, ne csak írjatok valamit.

2023. aug. 2. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy lehetséges, hogy sok a barom aki azt hiszi, hogy a pénisz méretén valami múlik. Egy épelméjű férfi nem foglalkozik az ilyen oldalak tartalmával!
2023. aug. 2. 15:14
 2/11 Mojjo ***** válasza:

Tessék:

[link]

2023. aug. 2. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Az enyém is meg fog nőni, ha lefogyok. A Youtube-on valami "edző bá" azt mondta, hogy a kövéreknek a tövét háj borítja. ha azt lefogyom, az legalább 2,5 centi. Amúgy meg így is úgy is átlagos marad. Kár foglalkozni vele.
2023. aug. 2. 15:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem ilyen válaszokra számítottam. Nem azért mert egyetértést vártam, ne értsétek félre. De ezek a válaszok még a témához se kapcsolódnak.
2023. aug. 2. 16:13
 5/11 A nagy Levin ***** válasza:
56%
Nem lehet semmilyen módszerrel megnövelni a pénisz hosszát- legfeljebb sebészeti úton. Azt kenegetheted meg nyújtogathatod, stb. nem használ. Csak van egy csomó hiszékeny, rövidlátó ember (aki nem lát tovább a farka végénél), aki hajlandó kisebb-nagyobb összeget áldozni a cél érdekében. Ők az ilyen dolgok célközönsége.
2023. aug. 2. 16:59
 6/11 A kérdező kommentje:
5# De nem akar eladni semmit.
2023. aug. 2. 17:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért nem nézed meg a reddit posztot?
2023. aug. 2. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs varazslat. Nincs. Vagy nem tortenik semmi, vagy sikerul elcseszni a mukodeset annak is, ami van.

Ha nem mikropeniszed van, olyan 1 centis, akkor maradj nyugton, nincs ezzel baj.

2023. aug. 2. 20:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor a képeken mi látható?
2023. aug. 2. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Megnéztem - valamilyen behízott alulméretes f@szt láttam, meg egy méretes erektáltat - utána kidobott az oldal. Kérdező - te most komolyan erre izgulsz, hogy degenerált dagadékok faxát nézeted a gyakorizókkal?

:-(

Találj magadnak valamilyen értelmesebb életcélt, aminek az elérésére később majd büszkén tekinthetsz vissza!

2023. aug. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!