Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kéne csináljam, hogy a...

Hogyan kéne csináljam, hogy a fitymám ne jöjjön fel a makkra?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném, hogy a péniszemen a fityma mindig hátra legyen húzva, így számomra praktikusabb lenne. Metéltetni magam egyelőre nem szeretném. Amikor hátrahúzom és úgy teszem a gatyába vissza hamar vissza csúszik az erdeti helyére. Valakinek van ilyenben tapasztala, tud tanácsot adni? Jöhetnek privát megkeresések is

F/22

2023. aug. 2. 14:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

Ez is csak egy tévhit, de ha neked tetszik, akkor terjeszd csak...🙃🙃🙃

2023. aug. 3. 17:25
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
#21 Engem nagyon nem érdekel ki hogy hordja. De utálom a gúnyolódókat. Főleg, ha az a témához hozzá se szól, csak az életkorommal vagdalkozik. Nem agitáltam senkit, csak leírtam, nekem hogy maradt úgy. Vissza tudom húzni a "helyére bármikor, ha akarom. Sőt én személy szerint soha nem tettem fel itt ilyen kérdést. Válaszolni sem fogok ezek után itt semmire, soha többé. Még azt is leírtam, hogy én nem akartam úgy hordani, csak így alakult. Azért kívácsi lennék rá, hogy vérző nyílt sebbel ki az, aki bevállalná, hogy naponta többször is visszaráncigálja a fitymáját a sebre? Inkább, mintsem bekötné, hogy ne kelljen állandóan bolygatnia? De hagyjuk.
2023. aug. 3. 17:42
 23/31 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom észrevetted-e, de nem velem, hanem az emberi anarómiával és az evolúciós folyamatokkal mész szembe helyettem...😉

Btw, nem gúnyolódtam, csupán téged idéztelek, megfűszerezvenegy kis szarkazmussal, de úgy látom nem érted ezt a műfajt.

Semmi gond, nálam csak peace ✌️ van!😉

2023. aug. 3. 20:08
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Neken meg alapból rövid a fitymám, a makkom mindig teljesen kilóg! A fiyma mindig magától hátracsúszik serdülő korom óta...
2023. aug. 3. 21:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs két egyforma ember a Föld nevű bolygón, mind a 8 milliárd különbözik egymástól.

Okoz valamilyen gondot a rövid fitymád a leírtakon kívül?

2023. aug. 4. 04:56
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#25 nem okoz gondot, már hozzászoktam, már a csupasz makk a természetes nekem...a makkom már kissé érzéketlen
2023. aug. 4. 19:01
 27/31 anonim ***** válasza:
34%
26# Akkor tovább bírod a szexet?
2023. aug. 5. 00:42
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
26# Sokáig bírom, már nehezen is megyek el...
2023. aug. 6. 07:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül gondoskodott az evolúció arról, hogy ott legyen minden férfi makkján az a milliónyi idegvégződéssel ellátott fityma...

Persze ha szükséges, akkor muszáj eltávolítani, de minden ilyen beavatkozásnak következményei vannak (lesznek).

2023. aug. 15. 15:32
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem (is) rövid a fitymám 'gyárilag', úgy hogy nem volt soha körülmetélésem. Összességében érzékenysége így is megvan, talán a makk hegyén már nem annyira érzékeny, mint mondjuk serdülőkoromban, de pl egy érdesebb anyag (törölköző) ha hozzáér azt megérzem nem kicsit.

A kérdezőnek:

A körülmetélést semmiképpen sem javaslom én sem.Külföldi oldalakon lenne érdemes utánaolvasni, mit javasolnak ilyen esetekre: tudtommal vannak rá eszközök - amik szilikonból készültek - és meggátolják a fityma visszacsúszását.

2023. aug. 15. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!