Hogyan kéne csináljam, hogy a fitymám ne jöjjön fel a makkra?
Úgy szeretném, hogy a péniszemen a fityma mindig hátra legyen húzva, így számomra praktikusabb lenne. Metéltetni magam egyelőre nem szeretném. Amikor hátrahúzom és úgy teszem a gatyába vissza hamar vissza csúszik az erdeti helyére. Valakinek van ilyenben tapasztala, tud tanácsot adni? Jöhetnek privát megkeresések is
F/22
Ez is csak egy tévhit, de ha neked tetszik, akkor terjeszd csak...🙃🙃🙃
Nem tudom észrevetted-e, de nem velem, hanem az emberi anarómiával és az evolúciós folyamatokkal mész szembe helyettem...😉
Btw, nem gúnyolódtam, csupán téged idéztelek, megfűszerezvenegy kis szarkazmussal, de úgy látom nem érted ezt a műfajt.
Semmi gond, nálam csak peace ✌️ van!😉
Nincs két egyforma ember a Föld nevű bolygón, mind a 8 milliárd különbözik egymástól.
Okoz valamilyen gondot a rövid fitymád a leírtakon kívül?
Nem véletlenül gondoskodott az evolúció arról, hogy ott legyen minden férfi makkján az a milliónyi idegvégződéssel ellátott fityma...
Persze ha szükséges, akkor muszáj eltávolítani, de minden ilyen beavatkozásnak következményei vannak (lesznek).
Nekem (is) rövid a fitymám 'gyárilag', úgy hogy nem volt soha körülmetélésem. Összességében érzékenysége így is megvan, talán a makk hegyén már nem annyira érzékeny, mint mondjuk serdülőkoromban, de pl egy érdesebb anyag (törölköző) ha hozzáér azt megérzem nem kicsit.
A kérdezőnek:
A körülmetélést semmiképpen sem javaslom én sem.Külföldi oldalakon lenne érdemes utánaolvasni, mit javasolnak ilyen esetekre: tudtommal vannak rá eszközök - amik szilikonból készültek - és meggátolják a fityma visszacsúszását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!