Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kéne csináljam, hogy a...

Hogyan kéne csináljam, hogy a fitymám ne jöjjön fel a makkra?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném, hogy a péniszemen a fityma mindig hátra legyen húzva, így számomra praktikusabb lenne. Metéltetni magam egyelőre nem szeretném. Amikor hátrahúzom és úgy teszem a gatyába vissza hamar vissza csúszik az erdeti helyére. Valakinek van ilyenben tapasztala, tud tanácsot adni? Jöhetnek privát megkeresések is

F/22

2023. aug. 2. 14:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%

Sziasztok, Jó napot kívánok. Akkor most ide is írok, mert látom, ez a kérdés minden héten előkerül, és csak csupa idióta trollok válaszolgatnak. Olyat, hogy nem szabad hátrahúzni, meg metéltesse körül. 65 éves öregember vagyok, és már 30 éve úgy hordom, és nem haltam bele, gyerekeim vannak, unokák, és volt szex a hátrahúzott fityma előtt is, és utána is.

- Akkor higgadtan, nyugodtan, értelmesen próbálom elmagyarázni.

- Engem egy betegség kényszerített rá, (herpesz) Senkinek nem kötelező úgy hordani, de szerintem sokkal higiénikusabb. Mert ha valahol idegenben vizelek, nem kell a végéhez nyúlni, csak a tövét fogom, és nem fertőzöm össze mindennel, ami a kezemen van.

- Megfogsz egy papírzsebkendőt, és amikor hátrahúzva van, lazán a makkod mögé feltekered. legjobb azt egy kb két ujjnyi széles tépőzáras gumiszalaggal rögziteni, de megteszi a Leukoplast, csak naponta cserélni kell, vagyis érdemes mindig tisztán tartani.

- Aki egészséges, annak nem kellvele sietni, és semmi olyat na húzzon rá, amit később nem tud könnyen leszedni. ( OLvastam itt a hajgumis sztorit.)

- Ezt a kötést főleg éjszakára érdemes rátenni,mert amikor alszol, nem zavar, ha érzékeny a makkod. Kalkuláld bele, hogy reggelre esetleg merevedésed lesz, akkor se szorítsa el.

- Hónapokba telhet, amíg megszokja,lehet egy fél év, nem kell vele sietni, nem kell erőltetni. Ha kényelmetlen, akkor pihentesd pár napig. Ez nem verseny. Majd egyszer, ha megszokta, úgy marad.

- Csak akinek fitymaszűkületevan, annak szorítja el. Az forduljon vele orvoshoz. Aki egészséges, az bármikor könnyedén visszahúzza a fitymát a makkra. Gondolj bele, szex közben is hátacsúszik, utána meg visszahúzod. Tehát nem természetellenes állapot az sem, ha hátrahúzva hordod. Nem kötelező senkinek, de könnyebb tisztán tartani, és úgy vizelni, hogy a végéhez nem nyúlsz oda szennyezett kézzel. Ezt gondoljátok végig tiltakozók. Szerintem olyan kisgyerekek azok, akik még nőt se láttak közelről.

-_ A nők szerintem a legjobban annak örülnek, ha nem fertőzzük össze őket mindenféle betegséggel. Aztán, ha a nem annyira érzékeny makkal hosszab lesz a szex, az csak bónusz. Kiki eldönti maga, hogyan akarja hordani. Alászolgája.

2023. aug. 3. 08:23
 12/31 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező!

Javaslom, nézz utána a neten a fityma anatómia funkciójának, mielőtt olyat csinálnál, amivel akár kárt is okozhatsz magadnak.

Hidd el, nem véletlenül fedi a makkot a fityma, annak anatómiai szempontból több fontos szerepe is van...😉

2023. aug. 3. 14:57
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
12# Milyen kárt okozna? Az érzéketlenségen kívül?
2023. aug. 3. 16:08
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

#12 : "A fityma nyugalmi állapotban védi a makk idegvégződésekben gazdag és érzékeny bőrét a mechanikai hatásoktól és szennyeződésektől."

Már nem élünk az őserdőben. A bokrok nem karistolják. Manapság már mindenki hord nadrágot. Na és a körülmetéltekkel akkor mi van?

2023. aug. 3. 16:09
 15/31 anonim ***** válasza:
61%
11. Megérkezett a mindent jobban tudó nagypapa. Kezdjünk rettegni!
2023. aug. 3. 16:11
 16/31 anonim ***** válasza:
41%
15. Idióta. Menj a francba! Tűnés!
2023. aug. 3. 16:12
 17/31 anonim ***** válasza:
44%
Hányszor, de hányszor megfogadtam már, hogy soha többé nem nézek be ide? Csak hülyék járnak úgyis ide.
2023. aug. 3. 16:13
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
#15: Ki ez a rettegi csúfolódós mocskos szájú, időseket nem tisztelő sátánista főgonosz?
2023. aug. 3. 16:26
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

#13 Az érzéketlenség nem "kár", nem probléma a nemi szervnél?🤔

#14 Akkor ezért az evolúciót kell hibáztatnod, mert "tévedett", amikor "nem követte" az ember fejlődési folyamatait, és "nem szabadította meg" az embert (férfit) a fitymájától, mint a neandervölgyit a bundájától...🙃

Másrészről, a körbemetélés eleinte csak bizonyos népcsoportok férfi tagjain elvégzett rituálé volt, és csak jóval később vonult be az orvostudományba, mint a férfi nemi szerv bizonyos működési zavarainak műtéti megoldása.

De ha neked nincs szükséged a fitymádra, akkor már magánsebész is lecsapja pillanatok alatt, szóval hajrá, hiszen "már nem élünk az őserdőben. A bokrok nem karistolják. Manapság már mindenki hord nadrágot"...🙃🙃🙃

2023. aug. 3. 16:57
 20/31 anonim ***** válasza:
59%
21#. Az, de elvileg a metéltek tovább bírják a szexet, pont az érzéketlenség miatt.
2023. aug. 3. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!