Mit lehet kezdeni a "csimpánz csöccsel"?
Születésem óta ilyen a mellem és ez férfiként nagyon zavar! Próbáltam rá gyúrni, fogyókúrázni, stb., de nem hatott semmi.
Van a műtéti úton kívül más megoldás? Mennyibe kerül egy ilyen plasztikai műtét manapság?
Nagyon zavar. Kapcsolatban élek, (korábban is voltak barátnőim), gyerekeim vannak, de akkor is zavar, ha valahol meg kell jelennem lengébb öltözetben van a strandon,esetleg egy orvosi vizsgálaton le kell vetkőzni
Kinézetre? Én 182cm magas vagyok, egy kis túlsúllyal (106kg). Viszont a melleim akkorák(és úgy is állnak, nem ereszkednek meg), hogy egy átlagos 16 éves tini lány megirigyelné. :(
3: Na azért legyünk őszinték! Az a "kis túlsúly" az legalább 30 kg. A magasságodhoz képest az ideális testsúlyodnak közelebbnek kéne lennie a 70 kg-hoz, mint a 80-hoz. Te meg mázsa fölött vagy!
Mozgással, étkezési szokások megváltoztatásával adj le egy 20 kilót mondjuk 2 év alatt, és már jobban fog tetszeni az, aki visszanéz a tükörből.
Az alávágott mellbimbóudvarban megszűnik a bőr hajszáleres vérellátása is, ezért részleges szövetelhalás történik, amitől minimum hónapokig, de közelről szagolva talán 1-2 évig is bomlott szaga lesz ennek a testrészednek, és közben erősen pigmentálódik (mint az öregemberek májfoltos bőre), tehát rózsaszínű már sohasem lesz.
A mellbimbóudvar rendkívüli regenerálódási képességgel bír, ezt használják ki az orvosok a primitív műtéti eljárásoknál. Ezt már a középkorban megfigyelték a hóhérok, hogy ólomlocsolás után a mellbimbó gyakorlatilag kinőtt a másodfokú égési sérülésből, de a körülötte levő fehér bőr durván heges maradt.
6/7 honnét tudod, hogy milyen a testalkatom? (Izomzat, csontozat, stb.)
Valóban van túlsúly, de nem akkora, mint ahogy te azt vízionálod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!