Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az oka hogy az elhíresült...

Mi az oka hogy az elhíresült Grécy képeken a képviselő Úr örökítő anyaga olyan természetellenesen sárga?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 18:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
2020-ban küldte egy csaj ismerősöm. Nem fogom felrakni mert feljelent.
2023. júl. 30. 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Talán, mert ezzel akart imponálni a barátnőjének, akinek készítette a képeket.

[link]

Vagy, mert annyit nézted már, hogy kifakult a monitor.

Esetleg a valahogy csak fideszes csoportokban terjedő cenzúrázatlan képeket annyiszor küldtétek már egymásnak, hogy a veszteséges tömörítés révén ennyire leromlott a képminőség.

¯\_(ツ)_/¯

2023. júl. 30. 19:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Ki jelentene fel? A Csaj ismerősöd? Grécy? Miért jelentene fel? Meg hogyan? :D Ezt Te sem gondolod komolyan. Szerintem megsincs a kép. Vagy csak küldd el privátba Nekem, azzal nem teszed publikussá, ha meg esetleg Én tenném publikusra, ahhoz már Neked semmi közöd nem lenne, max Engem jelenthetne fel.

De amúgy kicsit zavarbaejtő, hogy 2020 óta őrzöl egy képet egy idősebb pasiról amint az elélvezett és 3 év múltán miután kb már feledésbe merült Te még mindig ezen csámcsogsz. Fura, hogy Téged ennyire érdekel egy politikus magánéletéből kiszivárgott intim kép.

2023. júl. 30. 19:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Megmondta hogy mindenkit feljelent.
2023. júl. 30. 20:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Privátban küldött képért nem tud feljelenteni. Küldd át priviben!
2023. júl. 30. 20:06
 16/22 A kérdező kommentje:
_Nagyon látni akarod te :D
2023. júl. 30. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Én csak egy pillantást akarok rá vetni, hogy igazat mondasz-e, mert őszintén szólva egy szimpla internetes trollnak érezlek aki unatkozik. Nem rosszból írom ezt, ez az őszinte véleményem, remélem nem haragszol meg!
2023. júl. 30. 20:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Én meg egy melegnek vagy látens melegnek téged.
2023. júl. 30. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Oké, akkor legyek az. Eggyel több ok arra, hogy megmutasd.
2023. júl. 30. 20:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a sajátoddal foglalkozz, hogy legyen kinek tanulmányozni. A politikus úr perverziói nem tartoznak a nagy nyilvanosságra, pláne nem az ondója színe.
2023. aug. 1. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!