Mi az oka hogy az elhíresült Grécy képeken a képviselő Úr örökítő anyaga olyan természetellenesen sárga?
Talán, mert ezzel akart imponálni a barátnőjének, akinek készítette a képeket.
Vagy, mert annyit nézted már, hogy kifakult a monitor.
Esetleg a valahogy csak fideszes csoportokban terjedő cenzúrázatlan képeket annyiszor küldtétek már egymásnak, hogy a veszteséges tömörítés révén ennyire leromlott a képminőség.
¯\_(ツ)_/¯
Ki jelentene fel? A Csaj ismerősöd? Grécy? Miért jelentene fel? Meg hogyan? :D Ezt Te sem gondolod komolyan. Szerintem megsincs a kép. Vagy csak küldd el privátba Nekem, azzal nem teszed publikussá, ha meg esetleg Én tenném publikusra, ahhoz már Neked semmi közöd nem lenne, max Engem jelenthetne fel.
De amúgy kicsit zavarbaejtő, hogy 2020 óta őrzöl egy képet egy idősebb pasiról amint az elélvezett és 3 év múltán miután kb már feledésbe merült Te még mindig ezen csámcsogsz. Fura, hogy Téged ennyire érdekel egy politikus magánéletéből kiszivárgott intim kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!