Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az oka hogy az elhíresült...

Mi az oka hogy az elhíresült Grécy képeken a képviselő Úr örökítő anyaga olyan természetellenesen sárga?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Sok ananászt evett.
2023. júl. 30. 18:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Kínai csajra gondolt hokizás közben.
2023. júl. 30. 18:53
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Mutatnál ilyen képet? Én csak cenzúrázottat látok. De a fényviszonyok miatt is lehetett.
2023. júl. 30. 18:56
 4/22 anonim ***** válasza:
Amúgy ez nem politika téma.
2023. júl. 30. 18:57
 5/22 A kérdező kommentje:

Politikus szóval csak politika.

Fú akkoriban láttam képet :D

2023. júl. 30. 19:01
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy politikus kiakarja cserélni az autójában az olajszűrőt, akkor nyugodtan tehet fel kérdést róla a Gyk politika rovatba csak azért, mert politikus? Ez inkább egészség-életmód kategória, maximum esetleg számítástechnika-internet, vagy még a búlvár.

Politikának nem egy ilyen búlvár szintű csámcsogó oldalnak kéne lennie ahol kiszívárgott képeken csámcsognak az emberek. Az a Blikk-be való.

2023. júl. 30. 19:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Laca ne feszülj rá ennyire.
2023. júl. 30. 19:17
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem feszülök rá.

Kértem egy képet amin látható, hogy esetleg pontosabb választ tudjak adni.

Adtam választ, hogy lehet akár a fényviszonyok miatt is sárga.

Illetve jeleztem, hogy ez baromira nem politika témakőr, hogy kinek milyen színű az örömágyú lövedéke.

2023. júl. 30. 19:19
 9/22 A kérdező kommentje:
Akkoriban látható volt.
2023. júl. 30. 19:21
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez azért egy jóóóóóó pár hetes sztori, és jóóóóó ideje nem lelhető fel ez a kép, szóval valószínűleg régebben láthattad. Ennyire beleégett a kép a fejedbe, hogy álmatlan éjszakákat okoz és hetekkel-hónapokkal később kénytelen vagy egy kérdést kiírni róla annyira kapkodva, hogy még a kérdés kategóriáját is rosszul állítod be és mindezt akkor amikor már senki le sem szarja? Biztos nem Te vagy kicsit ráfeszülve erre a témára? Én hamarabb el szoktam tudni engedni idegeneknek a spermájának a színének látványát, ennyit nem szoktam ezen csámcsogni. Szerintem csak köpd ki! :) No offense!
2023. júl. 30. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!