Ez péniszrák lehet?
Figyelt kérdés
Pár éve felnőttkori fitymaszűkület miatt körülmetéltek, elég nehezen gyógyult. Idén márciusban észrevettem, hogy a makkom alján, ahol összevarrták a sebet, van egy kis rés, ahonnan kinő valami. Megnéztem, és ahogy hozzáértem, a kezemben maradt egy pár mm-es szövetdarabka, alul vékony, felül egy kicsit szélesebb, és keményebb varszerűség fedte. Akkor nem törődtem vele, mivel nem fájt, nem viszketett. Viszont tegnap törülközésnél valami gyanús lett, és alaposabban megnézve láttam, hogy visszanőtt, megint lóg ki valami a bőr alól. Érintésre most is azonnal levált, viszont most nagyobbnak tűnt, mint először. Azóta tiszta ideg vagyok, hogy elrákosodott a műtét helye. Egyébként néha kettős vizeletsugaram is van, amit a krónikus prosztatagyulladásomnak tudtam be, de most már nem vagyok benne biztos. Lehetséges, hogy ott növekszik egy nagy daganat a makkomban, és búcsút mondhatok a férfiasságomnak? Mert akkor alighanem ez életemnek is búcsút kell mondanom... Urológushoz hetek múlva tudok csak menni.2023. júl. 24. 13:08
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, az nem így nézne ki.
De lehet fibróma, esetleg szemölcs.
Bőr- és nemibeteg gondozóba is mehetsz vele.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
El kell menni urológiára vagy nemibeteg gondozóba, esetleg mindkettőbe.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy azon a helyen, a bőr alatt érzek egy kis kemény csomót is…
2023. júl. 24. 16:14
4/7 anonim válasza:
Írd be Google-ba: "penile cancer" és keress rá a képekre. Csak saját felelősségre, de akkor meglátod, hogyan néz ki a hímvessző daganatos megbetegedése. Én a helyedben odamennék időpont nélkül az urológiára. Igaz, hogy sokat kell majd várnod, de el fognak látni. Szerintem az orvos is megérti majd, miért nem vártad ki az időpontodat és miért jöttél előbb.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted rák?
2023. júl. 24. 17:27
6/7 anonim válasza:
Dehogy, én ilyet nem írtam. Elnézést, azt elfelejtettem odaírni, hogy én azért mennék el időpont nélkül, hogy mielőbb meglegyen a vizsgálat és megnyugodjak. Amikor az egyik herémen találtam valamit, ugyanígy voltam. Két hét múlvára volt csak időpontom. Amikor már harmadik éjszaka nem aludtam és úgy néztem ki mint a mosott sz@r, akkor odamentem időpont nélkül. Órákat vártam, de megvizsgáltak. Szerintem látták rajtam, hogy belerokkanok az idegességbe, így nem szóltak semmit se érte. De nem volt semmi gond, nálad se lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hát remélem.
2023. júl. 24. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!