Fiúk! Ti emlékeztek hány évesen tudtátok elsőnek hátra húzni a fitymát?
11
Hát jah... butaságra nincs orvosság. :)
10-es voltam
"Hány évesek?
Mikor mondtad el nekik?"
Privire válaszolok itt.
Fiatal felnőttek.
Nem tudom. Aki jó anyuka, az figyel a gyerekeire és saját magára, a megérzéseire, a megfigyeléseire, az ORVOSRA (merthogy az orvos mondta, hogy ezt kell csinálni). Gondolom olyan 3-4 évesek lehettek, amikor mondtam, hogy csinálják maguknak, de a fene sem emlékszik. Amúgy is, egy gyerek nem abból tanul, amit mondasz neki, hanem abból, amit lát tőled. Tehát nyilván nem lepődtek meg, hogy most már ez az ő feladatuk, hiszen tudták, hogy ezt kell csinálni. stb. (Amúgy mivel nem ikrek és írtam is, hogy van nagyobb meg kisebb és együtt fürödtek sokáig, mivel azonos neműek, a kicsi nyilván a nagytól IS megtanulta, hogy mi a teendő.)
#10 persze, mindenki hülye csak te nem.
csecsemőknek NEM szabad hátrahúzni a fitymát, akkor sem ha önteltségedben mindenkit lenézel
"A legtöbb újszülöttnek ún. celluláris adhéziója van (a fityma és a makk bőrének sejtes összetapadása, letapadása) kezdetben, ami azt jelenti, hogy a fityma nem húzható a makk mögé. Ez az esetek döntő többségében spontán oldódik 2 éves kor környékére, így nem szükséges a bőr korai felhúzása."
ez volt az első találat. esetleg szeretnél ide vonatkozó cikket a pubmedről is?
hány helyről idézzek, kedves, mindent jobban tudó anyuka?
15, 16
A gyerekorvos mondta, h mit kell csinálni. Én kérek elnézést, h azt csináltam, amit mondott (egy évtizedek óta praktizáló, kiváló orvosról beszélünk).
Olvasni sem tudtok meg szöveget értelmezni sem. Írtam, hogy nagyon óvatosan, nem erőltetve, csak addig kellett felhúzni a bőrt, ameddig ment. Gondolod, h egy pici fiúcsecsemő, aki úgy szarja össze magát a pelusban, hogy derékig szaros lesz elöl-hátul, azt nem kell utána megcsutakolni? És amikor már nagyobb és játszótérre lehet menni, akkor nem megy homok mindenhova??
Te hány gyereket neveltél fel eddig, te iq fighter? 😂😂
15, 16
Egyébként persze, linkelj cikkeket a PubMed-ről. Én is szoktam szakirodalmat olvasni és én is szoktam forrásmegjelöléssel idézni belőlük.
Nem emlékszem.
2évesen metéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!