Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék nélkül miben más? ...

Fitymafék nélkül miben más? Fékkek-fék nélkül meddig megy hátra a fityma?

Figyelt kérdés

2023. jún. 2. 12:13
 1/7 A kérdező kommentje:
*fékkel.
2023. jún. 2. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az orvosod tanácsolta a műtétet, gondolom, a fék akadályozza a fityma hátrahúzódását. Normális esetben a fityma teljesen hátrahúzva a makkról, az olyan, mintha nem is volna fityma, mivel merev állapotban kb. annnyit hosszabbodik is a pénisz. Ha ez akadályoztatva van később lesz probléma a szexszel. Mivel nekem a számban műtötték ki a féket fogszabályozáskor, azóta jobban tudok csücsöríteni, és nem állnak szét a fogaim. Na ugyanez a péniszen is nagyobb mozgásszabadságot fog létrehozni. Kb. így képzeld el.
2023. jún. 2. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok. Mivel más nem válaszolt, én meg orvos nem vagyok. Csak józan paraszti ésszel próbálom átgondolni. De azért írtam, mert nekem a számból operálták ki neked a fitymádról, én úgy gondolom, ezek a fékek a test jobb és bal fele közt illeszkedési problémás nyúlványok. Semmi anatómiai szerepük nincsen, olyasmi lehet, mint a nyúlszáj. Tehát ha orvos mondta, akkor ki kell műttetni. minél előbb, annál jobb.
2023. jún. 2. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fitymafék nélkül könnyebben jár hátra a bőr. Erekcióban jobban kisimul és nem húzza le a makkot. A fityma mennyisége ettől nem változik, mert a hosszán nem változik semmi.
2023. jún. 3. 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:
4# mikor merevedik magától hátrébb fog menni jobban?
2023. jún. 17. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze. Próbáld ki erekcióban, ahogy teljesen hátrafeszíted a fitymád. Ha nem simul ki, mert a fitymafék felhúzza, akkor utána képzeld ell hogy mennyire fog majd hátrajárni. Meg kell mutatni dokinak, hidd el, nem nagy ügy.
2023. júl. 14. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak lankadtan bólint a makk. Erekciónál nem simul ki a bőr. Lankadtan teljesen simára tudom húzni.
2023. júl. 14. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!