Munkavédelmi nadrágot kell hordanom ebben a melegben, emiatt megizzad a fenekem és kicsípi az izzadtság. Ennek a megelőzésében segíthet a hintőpor?
Igen, meg a tiszta pamut alsógatya. És nem tudom, milyen hosszú a műszak, de félidő körül egy szünetben akár cserélni se volna rossz.
Otthon meg "szellőztetni", illetve lehet kenni pl. sudocrem vagy bepanthen krémmel.
Mycosid nem rossz éppen, ez egy érdekes szer, amit már a 80-as években is ezen a néven forgalmaztak, tudtam is használni, zokniba szórva stb.
Amiről te beszélsz az is bőrgomba, jódoldattal nagyon jól kezelhető.
Betadine, Braunol, ezek már jobbak is, mint a klasszikus egyszerű jódoldat, vagyis nem mar annyira.
Szokták reklámozni, hogy Canesten stb., de szerintem elsőre inkább jód, általában gyorsan segít és el van intézve.
Ha lehet töröld at magad tobbszor, akar nedves törölkozovel, furodj ahogy lehetséges, használj hidratálo torlökendőt a popodon, esetleg valtoztass alsot.
Mondjuk tanga helyett lehet elgondolkoznék olyan mama bugyin.
Nekem a melltarto cseszte mindig szét, alul kimarta a so...
A nyakamra tettem sokszor nedves huvos toeolkozot ez az érzést enyhitette egy darabig.
Amikor pedig ülőmunkát vegeztem, huvoset ittam, plusz beszereztem egy kis ventillatort.
5!
A kategoria férfiak egészsége. Szerintem se tangát, se melltartót nem hord a kérdező
Szerintem jó a púder is.
Én akkor szoktam, ha a kakkantás literszám mérendő, és már vagy 3 volt az ap, ergo a likam körül égető az érzés, meg a szükség a hintőporra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!