Mi miatt lehet ez?
Mostanában nagyon különös és furcsa hónaljszagom van. Máskor este lezuhanyoztam.. reggel bekentem magam izzadásgátlóval és még este is annak az illatát éreztem.. Most is ugyan ez a procedúra annyi különbséggel hogy már kb 1-2 óra után ezt a nem is izzadság szagot.. Hanem nem tudom definiálni milyen szagot érzem magamon.. Nem végzek másabb munkát amitől lekéne hogy izzadjak.. és a melegre sem fogható.. de mondjuk ugyan ez a helyzet a széklet szagommal is.. Lehet összefüggés a kettő között? Nagyon idegesítő mert érzékeny vagyok a szagokra és kb így undorodom magamtól.. Fontos számomra nagyon a higiénia és elkeserít hogy büdösnek érzem magam..
27/F
Egy kis probiotikum vagy élőflórás joghurt segíthet az emésztéseden, hogy a normális bélflóra szaporodjon, ami után a szaga is jobb lehet. Ez függ persze a megevett zöldségektől és a fűszerektől is.
Hónaljra pedig nincs tökéletes gyógymód. Vágd a szőrt rövidre! Nézd meg a pólód anyagát, hogy nem műszálas-e! Válassz érzékeny bőrre való tusfürdőt (pl. Nivea Men), s persze csutakold le magad jobban fürdéskor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!