Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Együttlét/szex után kicsit...

Együttlét/szex után kicsit piros pöttyös makk, mára fehér apró pöttyös. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy napot nálam volt barátnőm, mikor érkezett délután, orális szex volt, este ugyanez majd tovább is mentünk, másnap este mikor néztem akkor vettem észre hogy kicsit pirosas pöttyök illetve mára már fehér kis pöttyök lettek a makkomon, arra gyanakodtam ,hogy meglett esetleg erőltetve. Gumit nem használtunk, legutoljára nem volt ilyesmi probléma, előtte is volt hasonló akkor még hámlott is a makkom, alhasam kicsit fájt vizelés után, de azis magától elmúlt körülbelül 1-1.5 hét után. Ötletek?

2023. júl. 13. 22:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azóta elmúltak a tunetek mar, viszont orvosnal nem voltam.
2023. júl. 19. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:

A tünetek elmúlása még nem egyenlő a gyógyulással, de te tudod.

Nem irigylem a partnernődet sem. Ne csodálkozz, ha úgy nevezett ping-pong fertőzés alakulna ki - esetleg - nálatok. Csak mondom.

2023. júl. 19. 22:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Valszeg elmegyünk majd kivizsgálásra, csak egyenlőre nem tudom hova forduljak ezzel.
2023. júl. 19. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha újra jelentkezik a tünet, akkor bőrgyógyászat, VAGY bőr-, és nemibeteg gondozó szakrendeléshez kell fordulnotok.
2023. júl. 19. 22:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Elvileg egyébként ő volt nőgyógyásznál igaz, ott aztmondták neki ,hogy semmi problémája nincsen. Én meg igazából vele vesztettem el és azóta mással nem is voltam, szóval nem tudom honnan lehetne.
2023. júl. 19. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!