Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fehér pöttyös a farkam?

Jocijoska kérdése:

Miért fehér pöttyös a farkam?

Figyelt kérdés

sziasztok!

a farkamon olyan mint ha zsír hólyag lenne de nem vagyok biztos benne de nem látszódik ha nem nyúlik hozzá de ha nem lefele húzom a bőrt hanem felfele akkor jonnek elő

2016. júl. 6. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A makk peremén lévő kicsi fehér pontokat mondod?

Azok egyszerű mirigyek. Nem zavarnak sokat, még csak nem is nagyon látszanak.

Viszont, ha eddig nem volt ott, vagy viszket, vagy hámlik akkor szaladj orvoshoz.

2016. júl. 6. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:

igen arra gondolok de eddig is ott volt mert láttam csak biztosra akartam menni es nem hamlik meg semmi

koazi valaszod megnyugtattal

2016. júl. 7. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Elkaptál valami csúnya fertőzést egy ufo csajtól
2016. júl. 7. 01:11
 4/5 anonim ***** válasza:
13%

Ahogy felfelé húzod,vékonyodik a bőr,egyre jobban átlátszóvá válik.Előtünnek a fordyce pöttyök .Ezzel aztán nem kell orvoshoz rohanni,mert erre nincs semmilyen gyógymód .

Nem is koros dolog .

2016. júl. 7. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
21%
4-es jól írta,ment neki a zöld,az fordyce folt és csak esztétikai hiba,nem valami betegség
2016. júl. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!