Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szivritmus zavar? Segitség!

Szivritmus zavar? Segitség!

Figyelt kérdés
Havi egy -két alkalommal szaporán elkezd verni a sziv,utána két perc mulva rendszertelenül ver. Ez kb tart majdcsak nem egy napig. voltam kardiologusnál és azt mondta,hogy ez egy jo indulatu szivritmus zavar! Tapasztalatokat véleményeket szeretnék!(60éves vagyok)
2010. okt. 13. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Na jól megvigasztalt. Ha továbbra is ilyen panaszaid lesznek, keress fel egy másik kardiológust, vagy nézd meg sűrűbben a vérnyomásod. Jó egészséget.
2010. okt. 13. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 18 éves koromtól kezdve van jóindulatú szívritmuszavarom. Most 23 vagyok. Nekem 2 kardiológus is azt mondta, hogy jóindulatú és elég gyakori nőknél, de sokan nem veszik észre, mert ritkán okoz tüneteket. Na én észrevettem, elég ijesztő tüneteim vannak időnként. De mivel ők szakemberek, ezért nem parázok. Csak tudják miről beszélnek...

Ha érzem a tüneteket, beveszek egy enyhe szívgyógyszert, amit javasoltak és kész.

Neked se kéne paráznod emiatt.

2010. okt. 13. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Valóban van ilyen, hogy jóindulatú szívritmuszavar.. Amíg ez a havi 1-2 alkalom van, és a szakorvos biztos volt a diagnózisában, addig ha nem jár jelentős rosszulléttel, akkor nem nagyon tesznek vele semmit. Ez a szapora dobogás, majd zavar a szív szabályzó rendszerének a "hibájára" utal.

Minden jót!

2010. okt. 14. 17:27
 4/4 anonim válasza:

A szívritmuszavarral szerintem nem kellene ennyire felelőtlenül bánni!

Nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy akinek szívritmuszavara van, az ötször könnyebben kaphat szélütést. Apukám majdnem így járt, mert a doki először azt mondta neki, hogy nem olyan komoly. aztán egyre rosszabb lett neki. Fontos, hogyha valaki észleli a tüneteket (szívdobogás érzés, légszomj, szapora szívverés, mellkasi fájdalom), az menjen el minél előbb orvoshoz.

tudok ajánlani egy fb oldalt, amit apukám talált mostanában. "ne adjon esélyt a stroke-nak" a neve. itt sok hasznos infot lehet olvasni

2011. nov. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!