Mitől fogyhattam annyit hogy 62 kg vagyok?
Igazából lett cserélve mérleg, szóval lehet előtte mért rosszul.
65-66 kg voltam előtte.
Még mielőtt ilyen választ kapok, félévente járok orvoshoz szűrővizsgálatokra már volt hogy nem is akart fogadni. Elvileg nincs semmi bajom.
Sportolok, focizok. De úgy külön edzeni nem szoktam mert lusta vagyok. Fizikai munkát végzek raktáros vagyok, ami már ilyen 20-25 kg+ azzal bajlódok de eddig még nem volt panasz rám.
Étkezéssel van gondom, mert reggel pár falatot eszek házikolbász, fehér kenyér, sajt ilyesmi. Délben általában rántotthús rizzsel vagy krumplival, esetleg ha lehet valami pörkölt vagy brassói. Rendes nagy adagot és meg is eszem. Aztán ha hazamegyek 18 óra körül eszek valami főttkaját még, viszont éjjel már nem.
Mindenesetre a kérdést azért tettem fel mert 173 cm hez a 66 még azt mondom maximum belefér, de a 62 az már rohadt kevés...
De évekig jártam orvoshoz, hogy van e valami bajom és elvileg nincs. Még suliban ilyen 60 alatt voltam. Amikor kondiztam egy ideig sikerült 70 kg nak lennem (2016-ban)
30 F
Mindenkinek járt az zöld kivéve az 5-ösnek, szerintem el sem olvasta a kérdést, hogy a létező összes orvosnál jártam már.
Egyébként igen, mozgósúly vagy mi, mert ebéd után már 63 volt.
Sok rosszindulatú ember mondja hogy menjek orvoshoz, az orvos meg hogy minek jöttem? Na ez egy nagyon jó szituáció...
Vagy a másik hogy egyek, minden reggel házikolbászt eszek fehérkennyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!