Az ilyen jellegű panasszal mit tudnak csinálni, mi lehet az oka?
30 éves vagyok, napi maximum egy szexuális együttlét fér bele a barátnőmmel, mert utána "fáj" a merevedés, de a jobb szó az, hogy kellemetlen érzés, de még órákkal utána is.
Ha valamilyen oknál fogva egy alkalom után nem "fáj" akkor a második után már biztosan, és legalább 12-18 órán át.
Úgy fogalmaznám meg mintha feszülne a péniszem, vagy mintha égne a húgycső.
E mellé újabban alhasi fájdalom is jelentkezik ami van hogy másnap reggel is tart.
Mindez nem fáj annyira, hogy ne tudjak vele együtt élni, ezért régóta nem foglalkozok vele, de már egyre jobban zavar.
Eddig abban a tudatban voltam, hogy lassan regenerálódnak a dolgok egy ürítés után, de azt hiszem ez így már nem normális.
Maszturbálás után szintén ez van, azt is napi max egyszer tudom csinálni emiatt.
Holnap vagy pénteken elmegyek egy urulógushoz, de azért kicsit félek.
Így ha bárkinek lenne ötlete, vagy tapasztala az mit mond, hogy ez mitől van?Illetve erre tudnak gyógyszert felírni ami segíthet?
Vizelés visszatartási problémáim nincsenek, maga a vizelés nem fáj.Viszont ha sokáig tartom vissza, és már tényleg nagyon kell akkor van hogy a vizelést követően is jelentkezik az alhasi fájdalom és ez a kellemetlen érzés, viszont az max 1-2 órán át van csak.
Lehet hosszan fennálló húgyúti fertőzésed van? Kéne egy vizeletvizsgálat, hogy megnézzék van-e fertőzés vagy gyulladás. Mert lehet a húgycsöved érintett az ügyben és feszülés meg nagyobb igénybevételnél irritálódik jobban. A helyedbe egy prosztata vizsgálatot is megejtenék, illetve az ondód összetételét is jó lenne megvizsgálni; lehet jobban savasodott vagy a pH-ja megváltozott, amit szintén gyulladás okozhat.
Jól érzed, hogy ez nem normális, de semmi halálos nem lehet, még időben kell megnézetni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!