Miért vagyok rothadt szagú mindig?
21 éves vagyok.
Az utóbbi időben vált problémává a dolog szerintem, előtte mondhatni szagtalan/jó illatú volt a bőröm is, most olyan savanykás, rothadt szagú vagyok..
Rendszeresen tisztálkodom, de még alapos tusolás után is van egy fura maró szaga a bőrömnek.
Nagyon könnyen szétizzadom magam ha kinn vagyok és már csak ha egy picit is leizzadok olyan mintha 3 napja nem fürödtem volna és mindenki megérzi körülöttem. Ez milyen betegség jele lehet? Soha nem cigiztem, alkoholt csak alkalmakkor, szóval nem értem miért.
A nyár beköszöntével én is jobban izzadok és hamarabb érzem magamat büdösnek is. Zuhanyzás után is előfordul hogy rögtön érzem a szagomat, mivel ebben a melegben gyorsan megizzadok.
Használsz dezodort? Nekem sokat segít nyáron.
Ha ez sem válik be, akkor kérdezd meg a háziorvosod vagy menj el egy vérvételre.
Nem tudom, az izzadt teruleteken van-e, vagy pl a karod belso oldala is szagos-e.
Husz eve nem elek otthon, latogatasoknal dobbenek meg, milyen elviselhetetlenek a magyar nyarak egy jo ideje. Spanyolorszagban eget a nap, de nem paras es arnyekban jo.
Otthon melegben en a borom szagat ereztem, nem izzadsagot, hanem faggyas olvadt szagot, pl a karom belso oldalan is. Oke, mas nem erezte remelhetoleg, de elfelejtettem, milyen, mikor ugy erzem, mintha egy zsirdarab lennek a serpenyoben.
AZ izzadó testnek van egy különös szaga, nem csak a hónaljnak. Ha nagyon leizzadok magamon is érzem, de büdösnek nem mondanám csak szokatlan.
Egyébként sok tényező befolyásolhatja a testszagot pl az étkezés is. Túlsúlyos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!