17 évesen lehet prosztata gyulladásom?
Figyelt kérdés
Két hete jött elő körülbelül, napi rendszerességgel a prosztatám környéki szúró, nyomó fájdalom. Általában hamar elmúlik, de nagyon kellemetlen érzés és nem szeretném, hogy komolyabb következményei legyenek.
Ha a kérdés szempontjából releváns, nem élek nemi életet.
2023. jún. 24. 12:43
11/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy mihamarabb menj el orvoshoz. A vizsgálathoz nem kell szülői beleegyezés. Ha kínosnak tartod, akkor ne mond el otthon. Az orvos megvizsgál és ad gyógyszert vagy elmondja hogyan javitható a helyzet. A vizsgálat sem fáj, max. kellemetlen, de kibírható. Jobb, ha mielőbb kideríted mi okozhatja.
12/18 anonim válasza:
6 os,elviseled ezt minden szó nélkül,ha helyzet úgy hozza .
13/18 anonim válasza:
12
Vannak elveim, önbecsülésem és önérzetem. És ismerem magam annyira, hogy tudjam, mit vállalok be, és mit nem. Ezt speciel nem.
14/18 anonim válasza:
13# Amikor 5 percenként rohangálsz a vécére, de mégse jön semmi vagy csak akadozva, nem tudsz dolgozni, aludni, pihenni a fájdalomtól + még erekciód sincs, akkor már nem fogsz foglalkozni az elveiddel és azzal sem, hogy ki mit hová dug. Csak azt akarod, valaki segítsen rajtad. Tapasztalat. Pedig én az első tüneteknél mentem, de elsőre nem tudta diagnosztizálni az orvos a prosztatagyulladást. Rá egy hónapra úgy bedurrant, hogy hazafelé már a fákat nézegettem, melyiknek hajtok neki ha ez így marad. Ez már több éve volt, de még mindig nem jöttem ki belőle teljesen, vannak bizonytalan pillanatok. Nekem minden tenyésztésem negatív lett.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Azt megkérdezhetem, hogy a termékenységedre, libidódra vagy potenciálodra lett-e kihatással a gyulladás?
2023. jún. 25. 07:48
16/18 anonim válasza:
A termékenységről nem tudok nyilatkozni, mert védekezünk, nem tervezünk újabb gyereket. Két gyermekes apaként ért el ez a kór. 1 és 3 évesek voltak, pont ez volt a gond az urológus szerint. A gyerekek miatt nagyon kifáradtunk, így ha ágyba kerültünk, semmi erőnk nem volt együtt lenni. Ez okozhatta a gyulladást. Így azt javasolta, hogy legalább két naponta legyen orgazmusom, ha másképpen nem, akkor úgy, amiben sok-sok éves rutinja van a férfiaknak. Szerencsére a potencia problémák is megszűntek, nincs gond vele. Viszont ehhez hetekig erős gyulladáscsökkentek kellett szednem + 2 hónapig Proxelan kúp, illetve 6 hónapig szabalpálma kivonatot. A bizonytalan pillanatok alatt azt értem, hogy még mindig van egy-egy pillanatig tartó fájdalom vagy diszkomfort érzés a herékben vagy a végbélnél.
17/18 anonim válasza:
Rendelj a neten ProsztaKing kapszulát!Az növeli a tesztoszteront és rendben tartja a prosztatat is!Abból tudom,hogy jól működik,hogy szinte naponta borotvalkoznom kell olyan gyorsan nő a szőrzetem!
18/18 anonim válasza:
Hali ! Doki azonnal! Magán orvos , mielőbb. Tudom miről beszélek , ne húzd az időt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!