TUMT kezelésről tapasztalat?Krónikus prosztata gyulladáson segíthet?
Figyelt kérdés
3 éve küzdök krónikus prosztatagyulladással,és már teljesen kilátástalannak látom a helyzetem.Rengeteg pénzt költöttem már orvosokra, természetes táplálék kiegészítőkre,teákra,olajokra,és semmilyen javulást nem érzek.Olvastam erről a TUMT kezelésről,de kevés véleményt látok róla.2021. febr. 20. 20:37
2/3 anonim válasza:
Három terápián estem át. Az első hatása 4 évig tartott, a második és harmadik kezelés egy-egy évig. Maga a kezelés kibírható, egy órás. Az első tíz percet azért el tudtam volna cserélni másra. Utána két-három napig nem lesz nagy kedved WC-re menni. A kezelés után rendbe jöttem. Negyedik kezelés helyett gyógyszert váltott az orvos, azóta azt szedem. Ha ezt javasolták próbáld ki, egyszer mindenképpen. Azért is, hogy megnyugtasd önmagad, ezt is kipróbáltam.
3/3 anonim válasza:
Utolsó, milyen gyógyszert szedsz? Prosztatagyulladásod van neked is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!