Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Létezik olyan hely, fórum,...

Létezik olyan hely, fórum, ahol beszélhetnék olyan férfiakkal, akiknek a merevedési zavarát sikerrel megoldották?

Figyelt kérdés

2023. jún. 12. 11:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Már sok éve csak keresgélek, járom a köreimet üresen. Miért van az, hogy ez a téma tabutéma mindenhol, vagy csak bunkók válaszolnak?
2023. jún. 12. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

mert ez olyan tema amiről nem beszélnek szivesen

mivel "farkad" tesz férfivé es ha nem tudod használni nem vagy igazi férfi sablon

2023. jún. 12. 18:59
 3/11 A kérdező kommentje:
De honnan tudom meg, hogy valaha is tudom használni a "farkam", vagy marad örökre a kezem, és a vibrátor?
2023. jún. 12. 19:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Minden részletet leírhatnék, ha ez volna az a hely, de ez nem az. A magyar nyelvű weboldalak csak gyógyhatású szerek hirdetéseiről szólnak. Arról, hogy konkrétan kinek mi használt, arról sehol sem lehet olvasni semmit.
2023. jún. 12. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
irj pár infot korod ? van betegség ami okozhatja vagy pszichés
2023. jún. 12. 19:25
 6/11 A kérdező kommentje:
#5: Ez is én voltam. Ott olvsad el légy szíves! https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
2023. jún. 12. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
pszichéshatás elhiteted net sok hülyeségét csak az agyban kell helyre tedd dolgokat es semmi gond nem lesz. de majd irj ram aztan at dumaljuk
2023. jún. 12. 19:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Bár sok igazságot leír az a bizonyos könyv, vannak benne részek, amik számomra értelmezhetetlenek. Például az energia áramoltatása fel és le és körbe-körbe. Na és a magömlés visszatartása életkoronként. Az igaz, hogy segít az állapoton. De ez hülye, ha örökké visszatartom, akkor nem alszom, és feszült vagyok. Kínoz a "vőlegénybetegség"? Vagy még biológiailag nem értem volna el a tényleges életkorom?
2023. jún. 12. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:

dobj üzenet

Tatrikus joga nem az europa embereknek valo , egyénként here gyulladást okoz illetve proszta bantalmakat.

az Energia létezik de hidd el elég csunyan nez rád nő ha nem adod nekik amiert megdolgozik egy keleti hitvalás miatt

2023. jún. 12. 19:53
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Írtam privit.
2023. jún. 12. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!