Létezik olyan hely, fórum, ahol beszélhetnék olyan férfiakkal, akiknek a merevedési zavarát sikerrel megoldották?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 11:07
1/11 A kérdező kommentje:
Már sok éve csak keresgélek, járom a köreimet üresen. Miért van az, hogy ez a téma tabutéma mindenhol, vagy csak bunkók válaszolnak?
2023. jún. 12. 16:07
2/11 anonim válasza:
mert ez olyan tema amiről nem beszélnek szivesen
mivel "farkad" tesz férfivé es ha nem tudod használni nem vagy igazi férfi sablon
3/11 A kérdező kommentje:
De honnan tudom meg, hogy valaha is tudom használni a "farkam", vagy marad örökre a kezem, és a vibrátor?
2023. jún. 12. 19:13
4/11 A kérdező kommentje:
Minden részletet leírhatnék, ha ez volna az a hely, de ez nem az. A magyar nyelvű weboldalak csak gyógyhatású szerek hirdetéseiről szólnak. Arról, hogy konkrétan kinek mi használt, arról sehol sem lehet olvasni semmit.
2023. jún. 12. 19:18
5/11 anonim válasza:
irj pár infot korod ? van betegség ami okozhatja vagy pszichés
6/11 A kérdező kommentje:
#5: Ez is én voltam. Ott olvsad el légy szíves! https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
2023. jún. 12. 19:30
7/11 anonim válasza:
pszichéshatás elhiteted net sok hülyeségét csak az agyban kell helyre tedd dolgokat es semmi gond nem lesz. de majd irj ram aztan at dumaljuk
8/11 A kérdező kommentje:
Bár sok igazságot leír az a bizonyos könyv, vannak benne részek, amik számomra értelmezhetetlenek. Például az energia áramoltatása fel és le és körbe-körbe. Na és a magömlés visszatartása életkoronként. Az igaz, hogy segít az állapoton. De ez hülye, ha örökké visszatartom, akkor nem alszom, és feszült vagyok. Kínoz a "vőlegénybetegség"? Vagy még biológiailag nem értem volna el a tényleges életkorom?
2023. jún. 12. 19:40
9/11 anonim válasza:
dobj üzenet
Tatrikus joga nem az europa embereknek valo , egyénként here gyulladást okoz illetve proszta bantalmakat.
az Energia létezik de hidd el elég csunyan nez rád nő ha nem adod nekik amiert megdolgozik egy keleti hitvalás miatt
10/11 A kérdező kommentje:
#9 Írtam privit.
2023. jún. 12. 19:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!