A sok maszturbálás lehet oka a száraz orgazmusank?
Az a helyzet hogy én is jobban szeretem a farkamat verni mint a barátnőmet dugni. De nálam nárcisztikus jellemvonást állapítottak meg és önimádó vagyok szóval nem csodálom hogy magamat jobban szeretem a barinőmnél ;)
De ondó van mindig csak jobban élvezem ha a saját lakásomban a jacuzzimban vagy az erkélyemen húzogatom a bőrt a farkamon és élvezem hogy micsoda nagyszerű és sikeres ember vagyok. Jobban ráizgulok magamra mint bárki másra.
Hát kérdező, nem gondoltad arra, hogy maszti szex rovására mehet?
Függő lettél, inger is más lett.
Szerintem akkor semmilyen szervi bajod nincs. Onmagaban az onkielegites is egeszseges. Oke, nokent tanacsolom, de ha letezik ilyen, probald maskepp magadnak. Ne csak baromi gyorsan, gepiesen, mert igazi szex kozben maskepp megy.
Vagy ha nem ez a gond, hanem a masik ember jelenlete feszelyez, akivel ossze se vagy szokva, akkor olyannal, aki fontos, vagy legalabbis ismered, elfogod engedni magad.
Normalis vagy igy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!