Maszturbálás után legyengül az immunrendszer?
Lehet hülyeség, de csak ezzel tudom magyarázni:
Huszonéves férfi vagyok. Két napja egymás után kétszer is elélveztem, maszturbálni ritkán szoktam mostanában, kb. heti egyszer.
A lényeg, hogy ez közvetlen azelőtt történt mielőtt aludni mentem. Reggel úgy keltem fel, hogy migrénszerű fejfájás, hányinger és hidegrázás. Bevettem egy algopirint, nem hatott. Délután már 38C°-os lázam volt.
Ma pedig már a torkom is fáj.
Most itt nem az a kérdésem, hogy a maszturbálás miatt lettem-e beteg, mert nyilván nem, de furcsának tartom hogy ilyen hirtelen jött ki rajtam, miközben múlthét csütörtök óta közvetlen nem is találkoztam senkivel. (Határidős munkát csináltam egész hétvégén).
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor az immunrendszer legyengül annyira, hogy gyakorlatilag védtelen a vírusokkal szemben?
Ehhez nem értek, de érdekelne hogy más tapasztalt ilyesmit?
Ilyesmit én is tapasztaltam már.
Szintén heti 1, vagy 2heti 1 szer maszturbálok általában.
Furcsa
Azért is érdekelt, mert ilyen rendesen beteg nem voltam már legalább 2 éve.
Amikor covid-os voltam akkor is csak hasmenésem volt, így pedig hogy egymás után kétszer már nem is tudom mikor csináltam...
Nem, azért lettél beteg, mert utána lefeküdtél aludni. Az alvás gyengíti az imunrendszert.
De most komolyan...mégis mit képzeltél!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!