Van aki már kapott brutál erős rúgást a heréibe?
A részletekbe nem szeretnék belemenni, a lényeg hogy konfliktusba keveredtem és kaptam 4-5 szerintem teljes erőből kivitelezett tökönrúgást. Azonnal összerogytam, 15-20 percig ájuláshoz közel fetrengtem de azóta is sajog. Azonnal mentem az ügyeletre ott azt mondták semmi károsodás csak fájdalomcsillapítózzak. Kívülről semmi nyom nem látszik.
Van aki már járt így? Tényleg sok mindent kibírnak a herék és a hatalmas fájdalom ellenére nem lesz maradandó baj?
Nekem kamunak tűnik.
Tökön rugáskor az ember ösztönösen odakapja a kezeit, és összegörnyed. Nem lehet egymás után 4-5ször tökönrúgni valakit.
Az ügyeletről így biztosan nem küldtek el!! Továbbküldtek volna az SBO-ra, ahol csinálnak ultrahangos vizsgálatot.
Neked ez a fétised??
Hacsak nem fogtak le, hogy ne védekezhess, kizárt, hogy 4-5x herén rúgjanak. Az elsőnél automatikusan összegörnyedsz és odakapod a kezed, a többi már legfelejbb hátra, vesetájékra, etc meg, nem a herédhez.
2. Az ügyeletről alapos vizsgálat nélkül (minimum egy UH) nem küldenek el, plusz, ha az állításod igaz, hivatalból felejelentést kell tenniük súlyos testi sértés miatt.
Legközelebb jobbat találj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!