Glosanasol 25 g kenőcsöt használtam régebben, a nemi szerv körüli erős viszketésre, ami nagyon jó hatásos volt. Sajnos ezt a kenőcsöt kivonták a forgalomból. Milyen másik hatásos kenőcsöt használhatnék?
A gyógyszertárban tudnak erre választ adni,mivel helyettesitik.
De az is lehet,hogy csak receptre adható ki.
Magyarországon élsz? Az orvosodat és a patikust kellene elsősorban arról faggatnod, hogy mit használj helyette. Ez nagyon erős gyógyszer: "A klobetazol-propionát a legerőteljesebb, helyi kezelésben alkalmazott szintetikus glükokortikoszteroid."
Szép kis színházat csináltak neked. Hány patika van a faludban? A genetikát onnan tudod, hogy megkérdezed a felmenőidet, hogy kinek viszket.
Nyíregyházán lakom. Ott sok gyógyszertár van, mindegyikben azt mondják, nincs már ez a kenőcs, helyette sem tudnak adni.
Sajnos a felmenőim már nem élnek, én vagyok már csak. Amikor még éltek nem volt ilyen problémám, ezért nem kérdeztem a felmenőimet.
benuveny.hu-n rögtön 2 nyíregyházi patikában foglalható és van is készleten. Nekem ez az oldal még nem hazudott.
Maguk a genetikai vizsgálatok drágák, egy-egy genetikai betegség vizsgálata is iszonyat drága, úgyhogy ahhoz valami csilliárdosnak kell lenni és magánban van többnyire. Az orvosod biztosan tudja, hogy hol kell érdeklődnöd. Azt nem valószínű, hogy megmondják, hogy kitől örökölted, mert ahhoz a lehetséges jelölteket is meg kellene vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!