Szerintetek baj, ha a fitymám mindig (még ernyedten is) a makk mögé csúszik, és kint van a makkom? Hiába húzom rá a makkra, egy idővel magától hátracsúszik...
Figyelt kérdés
Uszodai zuhanyzóban is csupasz makkal zuhanyzok, és néha látom, hogy nézik.2023. máj. 7. 16:56
11/26 anonim válasza:
A fitymának akkor volt takaró és védő szerepe, amikor még vadászó-halászó-gyűjtögető életmódot folytattunk pucéran, mert a ruhát még nem találtuk fel. Azóta igazából nincs funkciója, a ruházat átvette a szerepét. Az persze evolúciós léptékben nem volt olyan régen, hogy mára eltűnjön a fityma, de elképzelhető, hogy a hozzád hasonló rövid fitymájúak egy evolúciós lépés előfutárai.
Nekem több mint 25 éve pihen a fitymám állandóan a makkom mögött, bár nekem nem magától húzódott hátra, hanem én kezdtem szándékosan hátrahúzva tartani – csak előnyökről tudok beszámolni.
12/26 anonim válasza:
hova jársz uszni ? egyszer megnézném
13/26 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Örülj neki, nincs szerintem semmi hátránya. :D
14/26 anonim válasza:
Ha zavar, hogy nézik, akkor legyen rajtad úszónadrág.
15/26 anonim válasza:
Nekem sem takarja a makkom, ez teljesen normális.
16/26 anonim válasza:
Mintha némelyek túl sokat foglalkoznának a normális pöcsükkel.
18/26 anonim válasza:
Nekem se takarja, mióta régen körbemetéltek sajnos
19/26 anonim válasza:
Akkor is nezik ha nem latszik a makkod. Ez termeszetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!