Miért ide hízom?
Hogy hova rakódik le a zsír, az valóban genetika és testalkat kérdése, férfiaknál nagyobb arányban inkább a hasnál jellemző, de ugyanúgy vannak akik először lábra, fenékre, csípőre híznak és csak később a felsőtestre. Lehet mivel ezek a testrészeid ha izmosabbak, mármint a lábaid és a feneked a foci miatt, látványosabb is ha arra még rakódik zsír. Hány kg felesleg lehet kb rajtad? Mennyi ideig próbálkoztál fogyással és hol vettél észre változást?
Hízásnál egy idő után általában mindegy a genetika, elkezd szinte mindenhova rakódni a zsír, és nem az extrém esetekre gondolok. De ugyanez a helyzet a fogyásnál is és a lábaidról is fogynod kéne.
1-es.
Nem tapasztaltam egyik férfi rokonom esetében ilyet. Ezek szerint én oda hízom?
3.-as.
Zsírból kb 10 kg. Legutóbb a kérdés kiírása előtt fogyóztam, 6 kg lement. Kicsit látszott, talán a seggemen, de nagyrészt a hasamról ment le, ami miatt még egyenlőtlenebb volt. Izmot nem nagyon vesztettem, mert figyeltem rá. De aztán elhanyagoltam, és 8 kg visszajött, így lettem akkor 89 a kérdés kiírásakor, most 90 kg vagyok. Ami visszajött, az meg szintén nagyrészt a csípőmre, seggemre, combomra, vádlimra dagadt rá. Nem mondanám magam kövérnek, még dagadtnak sem, már a sok izomzat miatt sem a focitól, de nagyon nagynak érzem, viszont csak engem zavar, mert a csajomnak kifejezetten jobban tetszem, amióta nem focizom, csak hobbiból. Úgyhogy jobb, ha megbékélek azzal, hogy ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!