Mièrt van vagy mitől van vizelèsi ingerem?
Terven van az orvos hètfőtől!!
A lènyeg hogy a napokban elkezdtem sokat járkálni WC re, de alig jön valami, kb egy nyomásnyi ès kèsz. A moziból 2 óra alatt 2x mentem ki de mind a 2x nem kellett sokat pisilni..
Ès olyan èrzèsem van mintha tele lennèk, pisilek, ès olyan mintha kiürülnèk teljesen de úgy hogy kb alig jön
A kèrdès lètrejöttènèl azaz jelenleg is kell pisilnem de fèl órával ezelőtt voltam wc-n... Mitől lehet ez?? Mit tegyek, aíg nem megyek be orvoshoz.. mert tervben van de csak jövőhèten
22 èves vagyok
Egyèbkènt normál szaga van, nem szúrós ès nem is fáj, nem szexeltem 3 hónapja.
Inkább megkönnyebbülès. Már eltelt 1 óra ès úgy èrzem mindjárt bew wc-zek
4 es hát nem tudom. Átolvastam de egyik sem illik rám. Vagy is szo szo. De közelsem annyira vèszes
5. Nálam nem fáj a pisilès, nèha olyan mintha picit viszketne a húgycsövem ès amikor távozik akkor olyan fura èrzès jön rám.
Leginkább akkor èrzem ezt amikor termelődik előváladèk ès az ki akar menni a legvègèn, van egy ilyen kis viszkető èrzès.
Megfogadom a tanácsodat, így teszek! De szerintem elmegyek urológiára.
Én is unom az ilyen tüneteket.
Menj el orvoshoz!
Élj amilyen egészségesen csak tudsz.
Én inkább a golyót választom,minthogy orvos előtt nemtől függetlenül levetkőzzek.
A vizeletemben nem találtak semmit,mikor alkalmasságin voltam.
Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!