Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férjemnek depresszió és rá...

Férjemnek depresszió és rá kapott gyógyszerek miatt lehet hogy az ágyban nem működik rendesen a fütyije?

Figyelt kérdés
Nem mindig de sokszor aktus közben lelankad, van hogy gyorsan elmegy vagy épp nagyon nehezen tud elélvezni és mondja hogy olyan is előfordul nála hogy nem érez semmit mikor bennem van
2023. ápr. 8. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az ilyen gyógyszereknek lehet libidó rontó mellékhatása. Olvass utána azoknak amiket szed.
2023. ápr. 8. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én is szedtem olyat, amitől alig állt fel, és kb. egy óráig kellett tutjgatnom, mire el tudtam menni. Meg olyan is volt, amitől full aszexuális lettem. :D Működött a fütykös, csak nem indított be semmi...

Aztán végül olyan szert kaptam, ami jobban is hat, és nincsenek is ilyen mellékhatásai.

2023. ápr. 8. 03:30
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Más se sokáig fog nűködni egy gyógyszeressel
2023. ápr. 8. 05:58
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Fütyije 🤣🤣🤣
2023. ápr. 8. 06:12
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
85%
Tekintve, hogy a legtöbb antidepresszáns kinyírja a libidót, csoda, h feláll neki egyáltalán.
2023. ápr. 8. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

"Tekintve, hogy a legtöbb antidepresszáns kinyírja a libidót"

Dehogy a legtöbb...

Van ilyen, igen. Mondjuk a Cipralex sokaknál képes ilyenre. (De ez egyénfüggő is. Nem mindenkinél jelenik meg.) De mondjuk a Coaxilnak nem jellemző, hogy ilyen mellékhatása legyen. Meg mondjuk a Mirzatenre sem jellemző. Mint ahogy az Aurorixre sem. Szóval baromság, hogy a legtöbb károsan hatna a szexuális aktivitásra.

2023. ápr. 9. 03:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Főleg az SSRI-ket írogatják az orvosok, azok meg mind így hatnak sajnos.

2023. ápr. 11. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Aurorix-szel nőként nulla libidóm volt és nulla képességem az orgazmusra.
2023. ápr. 14. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!