Az utalhat valamilyen problémára, hha sosem volt spontán magömlésem sem tiniként sem felnőttként?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 10:23
1/15 anonim válasza:
Amennyiben ferfi letedre sem onkielegitessel, sem spontan modon nincs magomlesed, az bizony gond. Orvos sosem latott?
2/15 A kérdező kommentje:
Önkielégítéssel van, csak spontán nincs
2023. ápr. 6. 11:42
3/15 anonim válasza:
Egyszerű
Elkezdted verni korábban és rendszeresen vered ezért nem.telik meg a tartály hogy a szervezetednek kelljen éjszaka üríteni
4/15 anonim válasza:
Szoval kb. barmilyen gyakorisag elkepzelheto, es onmagaban ebbol semmilyen kovetkeztetest nem lehet levonni.
5/15 anonim válasza:
Nekem sem volt soha. Ha rendszeresen ürül szex vagy masztrubálás miatt, semmi oka spontán ürülni. De ez is egyénenként nagyon változik. Lehet, hogy valakinek több hónap megvonás kéne, hogy spontán magömlése legyen, miközben másvalakinek pár nap is elég lehet ehhez.
6/15 anonim válasza:
Nekem sem volt soha, pedig már töltöm az ötvenet 🤷🏼♂️ soha nem volt miatta semmi problémám.
7/15 anonim válasza:
Éjszakai spontán magömlés akkor következik be, ha úgymond tele a tartály és a felesleget eltávolítja a szervezet. Ha kiverted vagy szexeltél, akkor ezt az állapotot nem éred el és ez a normális.
8/15 anonim válasza:
Álmomban "bespermázás" nekem is csak gyerekkoromban volt. Amióta szexelek, vagy legalábbis rendszeresen kiverem, nincs.
De ezen mi olyan meglepő? Ha rendszeresen eltávolítod magadnak, nincs ami spontán kijöjjön.
9/15 A kérdező kommentje:
Gyerekkorodban? Pontosan hány évesen? Bocsi, csak fura
2023. ápr. 7. 08:35
10/15 anonim válasza:
A fiuk kb. 13-14 eves korukban kezdenek el spermat termelni, ezt altalaban az elso spontan magomles jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!