Kellene beszélnem vele erről?
Lehet nem jó kategóriába írok, de jobbat hirtelen nem tudtam.
Anyukaként egyedül nevelem 3 hónap múlva 13 éves kisfiam. Ma reggel felkeléskor kicsit furcsán viselkedett. Amikor rákérdeztem mi a baj azt mondta semmi.
Kicsit később amikor az ágyneműjét cseréltem észre vettem egy nedves foltot a lepedőjén és a pizsama alsóján.
Szerintem ezért volt olyan furcsa a viselkedése. Kérdezzek rá hogy mi történt, vagy hagyjam figyelmen kívül?
Bepisilhetett egy kicsit, vagy spontán magömlése lehetett már ebben a korban, vagy már önkielégít és véletlen elcsurrant neki?
Annyira látszik rajta, hogy bántja valami. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Volt már más egyedülálló anyuka is ilyen helyzetbe? Hogyan kezeltétek?

Biztos ne beszélj vele erről 1 fius téma 2 nagyon "ciki" is erről beszélgetni szülökkel.
nem pisilt be siman beindult termelése ne beszelj rola semmikep ezt fiuk kibeszelik egymással es nem az anyjukkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!