Herék lógása? Ahogy elkezdtek kifejlődni a heréim, azóta többnyire lógnak. És pl. mászkálás közben is azóta már érzem, ahogy mozognak, futás közben meg pláne érződik. Ez másnál is így van, v. felnőtt korban már ilyennek kell lennie?
Ha komoly a kérdésed, akkor a válaszom: minden rendben, sőt a heréknek az a legjobb, ha a hőmérsékletük a testhőnél alacsonyabb.
Ha zavar a mozgásuk, hordj feszesebb alsót. Viszont arra ügyelj, hogy ne túl szorosat, mert az sem jó.
A heréknek egy bizonyos hőfok között kell tartaniuk magukat. Körülbelül úgy képzeld el, mintha fáznál, vagy meleged lenne. Ha fázol, összehúzod magad, ha meg meleged van, inkább nem kuporogsz, hogy felmelegedj. Kb. a herék is így működnek.
2-es tanácsát tudom osztani ha zavar, hogy kicsivel feszesebbet hordj, de ne túl feszeset, mert az az egészséges, ha tudják magukat hőmérsékletben szabályozni.
a kifejlett herék lógnak
ha fáznak feljebb húzódnak
így szabályozzák az ideális hőmérsékletet
Sportoláshoz ezért érdemesebb feszesebb alsót hordani ami megtartja
Csak az volt furcsa, hogy szinte egyik napról a másikra kezdtek lógni.
Azt persze tudom, hogy fejlődnek, meg nagyobbak lettek, csak azt nem gondoltam, hogy most már szinte mindig így lógni fognak.
De majd kipróbálok szorosabb alsónacit, mert pl. futás közben kifejezetten kényelmetlen tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!